Evenimentul ZileiInternationalMesajul INCREDIBIL adresat de NETANYAHU iranienilor

Mesajul INCREDIBIL adresat de NETANYAHU iranienilor

Mesajul INCREDIBIL adresat de NETANYAHU iranienilor
Premierul Israelului Benjamin Netanyahu a lansat un mesaj video care speră să ajungă la fiecare iranian - la tineri şi bătrâni, religioşi şi laici, bărbaţi şi femei care se tem să nu fie torturaţi sau spânzuraţi.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu îşi doreşte să obţină sprijinul preşedintelui american Donald Trump pentru a combate ameninţarea regimului de la Teheran, însă insistă totodată că îşi doreşte relaţii bune cu poporul iranian.

Premierul Benjamin Netanyahu intenţionează să vorbească curând cu preşedintele american Donald Trump despre modul în care să fie contracarată ameninţarea regimului iranian, care cere distrugerea Israelului.

Netanyahu spune că regimul de la Teheran este crud, dar iranienii sunt oameni buni – "Nu suntem duşmani ai poporului iranian".

Israelul face distincţie între teroarea teocratică şi poporul iranian: "Într-un Iran liber, populaţia va fi în măsură să prospere, dar astăzi regimul de la Teheran îi ţine în lanţuri pe oameni. Sper ca israelienii şi iranienii să poată călători din nou la Teheran şi Isfahan, la Ierusalim şi Tel Aviv. Popoarele noastre pot lucra pentru un viitor paşnic. Nu trebuie să învingă teroarea. Trebuie să ne asigurăm că libertatea şi prietenia vor câştiga din a doua zi.", a transmis premierul iranienilor.

 


Accesează: