Evenimentul Zilei > Actualitate > MESAJUL lui Dalai Lama: Momentul marii întâlniri cu ocivilizatie EXTRATERESTRĂ e aproape. Cum sunt vizitatorii din altă galaxie | VIDEO
MESAJUL lui Dalai Lama: Momentul marii întâlniri cu ocivilizatie EXTRATERESTRĂ e aproape. Cum sunt vizitatorii din altă galaxie | VIDEO

MESAJUL lui Dalai Lama: Momentul marii întâlniri cu ocivilizatie EXTRATERESTRĂ e aproape. Cum sunt vizitatorii din altă galaxie | VIDEO

Într-o discuție purtată cu studenții de la Universitatea din Portland, Oregon, Dalai Lama a subliniat că momentul marii întâlniri cu ocivilizatie extraterestră nu este departe și tinerii trebuie să fie pregătiţi să-i cunoască pe vizitatorii din alte galaxii, chiar dacă pentru mulți pământeni evenimentul va fi unul traumatizant.

Potrivit OBIECTIV.info, liderul spiritual a atras atenția că deși extratereștrii au forma diferită de om, în principiu sunt la fel, adică au rațiune și sentimente. 
El le-a spus studenților americani că momentul întâlnirii cu extratereștrii va fi unul șocant pentru cei mai mulți dintre oameni,  pentru că formă fizică a acestor fiinţe inteligente poate fi una traumatizantă.

"Până la urmă, vom primi vizitatori din altă galaxie. Aceeaşi oameni. Poate puţini diferiţi că formă, dar în principiu la fel. Aceleaşi fiinţe simţitoare. Trebuie să înţelegem că extratereştrii sunt fiinţe care simt lucrurile la fel că noi, chiar dacă au o formă diferită", a spus Dalai Lama. 

O afirmația care a șocat auditoriul, la discursul său din mai 2013, a fost aceea că extratereștrii ne vor face cu mâna în semn de prietenie, dacă vor avea o mână. El a arătat totuși că această întâlnire nu se va produce decât ân momentul în care omenirea, în ansamblu, va fi pregătită pentru asta.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.