Evenimentul Zilei > Actualitate > Mesajul EMOȚIONAT al fiului lui Gheorghe Burnei. Ce trasmite copilul celui care s-a trezit într-un COȘMAR
Mesajul EMOȚIONAT al fiului lui Gheorghe Burnei. Ce trasmite copilul celui care s-a trezit într-un COȘMAR

Mesajul EMOȚIONAT al fiului lui Gheorghe Burnei. Ce trasmite copilul celui care s-a trezit într-un COȘMAR

Cristian Burnei, fiul doctorului Gheorghe Burnei, a scris un text emoționant în care cere sprijinul tuturor după ce tatăl său s-a trezit în mijlocul unui coșmar, fiind cercetat penal pentru luare de mită și acuzat de operații – experiment efectuate pe copii.

La rândul lui medic specialist în ortopedie-traumatologie, Cristian a reacționat la situația delicată în care se află tatăl său, arată wowbiz.

Cu surprindere plăcută sau nu, habar nu am cum să o echitez, am constatat că am mai mulți frați/surori decât am crezut vreodată, asta că mulți copii operați de el au ales să-i spună așa, că-l consideră tatăl lor! Vă accept pe toți că frați, deși nu știam până acum, și sper să putem să-l ajutăm. Asta pt că mulți îi spuneau tatăl meu. Nu va pot sfătui la nimic,ce și cum să faceți, acțiuni sau alte măsuri de protest! Nu am cum. Plângem, jelim, bocim toată familia de ceva timp. Nu pricepem, nu înțelegem ce, cum și de unde ni se trage nenorocirea asta. Am făcut numai bine, cum am considerat noi, în limită noastră de pricepere.

Cristian Burnei

Îmi asum tot ce am scris. Dacă vine de la mine va fi tratată altfel…", a declarat Cristi Burnei despre situația complicată în care se află tatăl lui.