Demonstrând că romantismul încă există și că nu totul se rezumă la tehnologie și la viața în viteză, Andreea Marin și-a surprins iubitul, pe Adrian Brâncoveanu, cu un mesaj special în care i-a descris ce simte pentru el. Cei doi formează un cuplu de aproximatic trei ani și par mai fericiți ca niciodată.

Deși de regulă este discretă și foarte rar își dezvăluie sentimentele pentru cei apropiați, de această dată „Zâna Surprizelor” nu s-a mai cenzurat și a transmis public, pe rețelele de socializare, ceea ce simte pentru iubitul ei.

Pe contul de Instagram, Andreea Marin a postat o fotografie în care apare alături de Adrian Brâncoveanu, însoțită de un mesaj emoționant

„Te trezești într-o zi îmbrățișând un om drag și înțelegi că acolo e locul tău. O mână se joacă în părul tău. Un zâmbet pornește firesc din colțul gurii tale. Ce altă fericire să vrei? Așa se întâmplă, viața te oprește lângă un om pe care să-l iubești”, a scris Andreea Marin în mesajul postat pe Instagram.

Pentru a nu exista dubii, Andreea Marin i-a transmis lui Adrian încă un mesaj mai mult decât clarificator:

„La mulți ani, dragoste!”

Așa cum era de așteptat, mesajele de felicitare și comentariile pline de gânduri frumoase au apărut imediat din partea fanilor care au văzut postarea. Parte dintre gândurile bune erau adresate sărbătoritului, de ziua sa, iar cealaltă cuplului de îndrăgostiți.

„Sunteti atât de frumoși…La mulți ani! Să fie viața asa cum vi o doriți!”; „Cât de frumos spus … Așa este”; „La mulți ani fericiți împreună!”.

În prezent, Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste dragoste alături de consulul României în Libia Adrian Brâncoveanu. Așa cum a afirmat în mai multe rânduri, cea mai mare mulțumire a ei este că bărbatul pe care l-a ales se înțelege foarte bine cu Violeta, fiica rezultată în urma mariajului cu Ștefan Bănică.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on