Evenimentul Zilei > Actualitate > Mesajele teribile lăsate prin casă de legendarul Robin Williams înainte de a-şi pune capăt zilelor
Mesajele teribile lăsate prin casă de legendarul Robin Williams înainte de a-şi pune capăt zilelor

Mesajele teribile lăsate prin casă de legendarul Robin Williams înainte de a-şi pune capăt zilelor

Regretatul actor american Robin Williams a lăsat mai multe mesaje de adio prin casă înainte de a se sinucide în august 2014, la 63 de ani.

A scris pe bileţele de hârtie. A fost maniera lui de a spune adio, de a lăsa un mesaj legat de sinucidere. Spunea discret lumii că urma să-i reducă la tăcere, o dată pentru totdeauna, pe demonii care nu îi dădeau pace", scrie publicaţia spaniolă ABC, citând o ştire apărută în publicaţia In Touch pe baza declaraţiilor făcute de o sursă apropiată familiei îndrăgitului artist. Bileţelele au fost descoperite de cei trei copii ai lui Robin Williams – Zak, Zelda şi Cody – în reşedinţa californiană a acestuia din Tiburon, informează Agerpres.

“E vremea plecării” şi “M-am săturat de toate”, mărturisea artistul. Se pare că unele dintre mesaje ar fi fost găsite într-o valiză în care el îşi păstra unele din jucăriile din copilărie, în care spunea, de exemplu, că “Multe vor veni”.

Zelda Rae Williams, actriţă şi ea, a refuzat multă vreme să discute motivele care l-au determinat să se sinucidă pe tatăl său, deţinător a mai multe premii de prestigiu, printre care şi un Oscar.  “Cred că nu are rost. Nu există motive pentru a întreba de ce, este un fapt împlinit”, afirmat ea, într-un interviu pentru postul de televiziune NBC. Opinând că “nu are sens să fie învinovăţit cineva pentru cele întâmplate”, Zelda Williams era de părere că singura soluţie este “să mergi înainte şi să-şi trăieşti viaţa”, deşi este nevoie de efort pentru a continua după un asemenea eveniment tragic.

Robin Williams a avut o carieră de peste trei decenii. A devenit cunoscut pe plan internaţional mai ales pentru rolul sau din "Good Morning Vietnam" de Barry Levinson în 1987. A cucerit publicul din întreaga lume cu rolul sau de profesor strălucit din "Cercul poeţilor disparuţi" şi în comedii ca "Mrs Doubtfire". A primit în 1997 premiul Oscar pentru interpretarea din "Good Will Hunting".

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: