Evenimentul Zilei > Actualitate > Mesaj nou de la mama gemenilor căzuți de la etaj la Ploiești. ”Stați în banca voastră”
Mesaj nou de la mama gemenilor căzuți de la etaj la Ploiești. ”Stați în banca voastră”

Mesaj nou de la mama gemenilor căzuți de la etaj la Ploiești. ”Stați în banca voastră”

Andreea, mama gemenilor, care au murit, miercuri, după ce au căzut de la etajul al zecelea al unui bloc din Ploiești, a transmis un nou mesaj pe Tik Tok, de aceasta dată în scris.

Femeia a fost internată la psihiatrie după moartea micuților, dar a fost externată sâmbătă pentru a putea participa la înmormântarea copiilor ei. 

Deși a fost blamată public pentru că, în loc să-și supravegheze copii, statea pe rețelele de socializare, Andreea a recidivat. Mai întai și-a deschis un nou cont de Tik Tok, a făcut un live în care a promis ”dezvăluiri”, iar acum a revenit cu un mesaj ”pentru cei care o critică”.

”Stați în banca voastră, nu mai criticați”, a scris Andreea pe TikTok. ”Eu știu mai bine, nu mi-am omorât eu copiii, eu îi iubesc și sufăr enorm după ei”, a completat ea.

Cum au murit copiii

Tragedia s-a produs, miercuri, în jurul orei 20:40, când cei doi copii, gemeni, băiat şi fată în vârstă de 2 ani şi 3 luni, au căzut de la etajul 10 al apartamentului de pe Bulevardul Republicii din Ploieşti.

Apelul la 112 privind căderea copiilor de la etaj a venit la ora 20.41. Femeia a intrat în live în jurul orei 20.55, potrivit anchetatorilor.

„Doi copii au căzut în gol de la etajul 10 al unui bloc de pe Bulevardul Republicii din Ploieşti. Se pare că au în jur de 2-3 ani şi sunt inconştienţi. Sunt asistaţi medical de către echipaje de la SAJ Prahova”, a  informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

În același interval orar, femeia apare live pe Facebook, timp de 3 minute şi 30 secunde. Potrivit imaginilor, ea stă pe canapea și ascultă manele, spunându-i copilului de 5 ani să-i aducă o ţigară.