„Motiv urmărire: În ziua de 14.04.2019 a plecat voluntar de la domiciliu în mun. Caracal, jud. Olt, în vederea rezolvării unor probleme personale și nu a mai revenit până în prezent”, se precizează pe site-ul Poliţiei Române.

Reamintim că Gheorghe Dincă a declarat în vara acestui an că el este cel care le-a răpit pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu. Tot el a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete după care le-a incinerat.

Cu toate acestea, pe site-ul Poliţiei Române, există acelaţi anunţ din urmă cu şase luni.

„Înălțime 160 cm, constituție atletică, față ovală, păr șaten lung, ochi căprui. La data plecării era îmbrăcată în pantaloni tip blugi elastici de culoare albastră, rupți în genunchi, pulover de culoare negru, geacă de culoare neagră, având asupra sa un rucsac negru, încălțăminte sport de culoare deschisă. Persoana în cauză nu suferă de afecțiuni psihice, are asupra sa actele personale de identitate și telefon mobil care este închis. Observații: este elevă în clasa a XII-a la Liceul Tehnic Costin D. Nenițescu din Craiova”, este precizat pe site-ul Poliţiei.

După recunoaşterea faptelor de către Gheorghe Dincă, anchetatorii au făcut analizele la oasele găsite în curtea acestuia. Specialiştii au stabilit, cu o probabilitate de peste 99,9%, că acele oase aparţin Alexandrei Măceșanu.

În cazul oaselor descoperite la lizieră, despre care suspectul spune că ar aparţine Luizei, nu a fost obţinut un rezultat clar.

Avocaţii celor două familii, Măceşanu şi Melencu, au depus plângeri penale pe numele specialiştilor INML, contestând rezultatele. Anchetatorii au solicitat, în cazul oaselor de la lizieră, în încercarea de a obţine rezultate concludente, ajutorul FBI, un set de probe fiind transmis unui laborator din SUA, potrivit a1.ro