Evenimentul Zilei > EVZ Special > MESAJ EMOȚIONANT după dispariția Cristian Țopescu: „Multi ani de acum înainte îi voi aștepta telefonul de Crăciun și de Paști”
MESAJ EMOȚIONANT după dispariția  Cristian Țopescu: „Multi ani de acum înainte îi voi aștepta telefonul de Crăciun și de Paști”

MESAJ EMOȚIONANT după dispariția Cristian Țopescu: „Multi ani de acum înainte îi voi aștepta telefonul de Crăciun și de Paști”

Simona Ionescu, redactorul-șef al „Evenimentului zilei”, a postat un mesaj pe contul de Facebook, după decesul lui Cristian Țopescu.

Marele comentator Cristian Țopescu s-a stins din viață, astăzi, la vârsta de 81 de ani. Simona Ionescu, redactor-șef al cotidianului „Evenimentul zilei”, a postat un mesaj emoționant, pe contul de Facebook, în amintirea marelui om de televiziune.

„Nu pot să scriu mai nimic acum despre Domnul Țopescu, un om de care mă leagă inclusiv amintirile generațiilor noastre de înaintași din Calărașii Bărăganului. Spun doar atât: mulți ani de acum înainte îi voi aștepta telefonul de Crăciun și de Paști ca, pe lângă urări, să mai aflăm unul de altul și să vorbim puțin de presă.
Drum lin, Maestre, salută-l pe Domnul Felix Țopescu, pe bunicul meu de la Cavalerie și pe toți steliștii noștri despre care vorbeam!”.