Editura Evenimentul si Capital

Merkel recunoaște: totul a fost o uriașă minciună mondială! Pactul pentru Migrație este obligatoriu pentru toate statele ONU

Autor: | | 33 Comentarii | 55193 Vizualizari

Interpelată în Parlamentul Germaniei, Angela Merkel a declarat că, odată cu ratificarea Pactului în Adunarea Generală ONU din 19 decembrie, documentul va trebui implementat de toate țările membre.

Timp de luni de zile, partizanii Pactului Global pentru Migrație au dat asigurări repetate că acesta este un document facultativ, neconstrângător, cu titlu de recomandare. Prin urmare, ar fi lipsite de fundament toate îngrijorările legate de conținutul său, care practic statuează că imigrația este un drept al omului, că termenul „imigrație ilegală” devine caduc și că orice critică la adresa imigrației trebuie sancționată penal.

Aceste îngrijorări au determinat zeci de țări să se retragă din Acordul, aprobat într-un cadru festiv pe 10 decembrie la Marrakech, în Maroc, și care va fi supus unui vot final de ratificare în Adunarea Generală a ONU din 19 decembrie.

În realitate, totul a fost o minciună regizată la scară mondială: a recunoscut-o Angela Merkel, răspunzând la o interpelare în Parlamentul de la Berlin, Bundestag, că practic documentul va fi obligatoriu pentru toate statele membre ONU, odată ce va fi votat pe 19 decembrie.

Cea poreclită „Mutti”, „Mămica”, pentru că a deschis în vara lui 2015 granițele Germaniei și implicit ale Europei în fața a peste un milion de imigranți, a declarat explicit: „Cu ocazia Adunării Generale de săptămâna viitoare, Pactul va fi încă o dată supus dezbaterii și va fi luată o decizie dacă va fi aprobat sau nu. Cu această ocazie, un stat membru poate solicita un vot. Când două treimi din țările reprezentate sunt de acord, atunci el este valabil pentru toate. Acesta este modul în care funcționează luarea deciziilor cu majoritate de voturi.”

Dialogul care deconspiră înșelăciunea

Iată mai jos dialogul integral dintre parlamentarul AfD Martin Hebner și cancelara Angela Merkel:

Hebner: Doamnă Cancelar, în ceea ce privește refugiații și politica de imigrație ați subliniat întotdeauna importanța unei soluții europene. Acum, odată cu confirmarea unilaterală a Pactului Mondial pentru Migrație, ați divizat profund Europa. Țări vecine ale Germaniei au respins acest Pact, într-o majoritate zdrobitoare. Astfel, ați izolat încă o dată Germania. De ce ați acceptat acest lucru? Iar pentru a da asigurări că acest Pact nu este obligatoriu, Parlamentul german, în mod expres coaliția de guvernământ, a adoptat o moțiune. De ce nu ați prezentat-o ca pe o scrisoare de intenție în numele Parlamentului german sau în numele Guvernului german, când v-ați aflat în Maroc?

Merkel: Moțiunea sublinia că Guvernul german a negociat. În plus, moțiunea folosește în mod pronunțat informații false provenite din această parte a sălii (a parlamentarilor AfD, eurosceptici și antiimigrație - n.r.). Permiteți-mi să semnalez, de fapt sub nevoită să presupun că înțelegeți faptul că, în comparație cu cele 28 de state (care s-au retras - n.r.), numărul celor care au acceptat Pactul pentru Migrație este mult mai mare. Și, în al treilea rând, anumite țări care s-au retras din Pact au participat la negocieri în numele UE până în ultimul moment. Evident, trebuie să accept acest lucru. Totuși, aceste țări care au plecat sunt cele care violează unitatea în rândul celor care acceptă Pactul. Cu excepția Ungariei, care nu a acceptat Pactul încă de la început.

LIVE VIDEO! Vezi ACUM meciul Irina Begu - Bianca Andreescu la Miami! Premii FABULOASE la turneul american

Pagina 1 din 2

Stirile zilei

Alte articole din categoria: Internaţional

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI