Evenimentul ZileiActualitateMenajera lui Dincă, dezvăluiri șocante! Ce rol a avut amanta monstrului de la Caracal!

Menajera lui Dincă, dezvăluiri șocante! Ce rol a avut amanta monstrului de la Caracal!

Menajera lui Dincă, dezvăluiri șocante! Ce rol a avut amanta monstrului de la Caracal!
Fosta menajeră a lui Gheorgh Dincă spune că familia acestuia împreună cu amanta lui, ar fi fost implicați în traficul de persoane pentru Italia

Detalii incredibile ies la iveală în cazul Caracal ! Cea care face dezvăluiri incendiare este fosta menajeră lui Gheorghe Dincă, anunță romaniatv.net.

Femeia, care a fost audiată miercuri de autorități, afirmă că membrii familiei lui Dincă ar fi fost implicați în traficul de persoane, ea vorbind și despre rolul pe care l-ar fi avut amanta monstrului de la Caracal.

„Am stat o lună şi o săptămână acolo. Ei au plecat în Italia, în Milano şi eu am rămas acolo. Lucrăm, aveam grijă de casă, de seră, de lalele negre, de păsări, de tot, de porumbei, de tot ce era acolo, ateliere, tot. Mai era un om acolo, de la Deveslu, cam aşa ceva”, a declarat menajera lui Gheorghe Dincă. Aceasta continuă dezvăluirile, povestind cum a luat-o Dincă acasă la el, unde locuia cu concubina lui.

„Ne-a lăsat acolo, acasă. Ne-a luat de pe drum, eram bătută de soţ, eram plecată cu trei copii şi era el cu concubina lui. Nu ştiu cum o cheamă, dar era una brunetă. Avea două fete. Cu părul lung era. Avea concubină, cât era la Milano soţia lui. El nu are nicio vină. Vina este a lui fii-său, Mihai Adrian, soţia lui, concubina, în afară de Ionuţ, mai are încă un băiat”.

Menajera lui Dincă spune că fratele, fiul, soția, fiica și amanta lui Dincă  s-ar fi ocupat de traficul de persoane .
„Sunt implicați fratele, şi cu fiu-su, şi cu fie-sa, şi amanta, şi cu nevastă-sa, că discutau la telefon şi auzeam şi eu, când discutau.Implicați în trafic era fiul lui Dincă (Mihai), fiica lui Dincă, soția, amanta lui Dincă de atunci și fratele lui Dincă (…) Treceau vama și mergeau în Italia cu fetele”, povestește menajera. Ea spune că Dincă nu era în stare să ucidă fetele . ”El apără ori pe frate-su, ori îi e frică de interlopi, ori pe fiica lui, ori pe nevastă, ori pe amantă, ori pe ceilalți copii.”, a spus ea. .Gheorghe Dincă, acuzat de trafic de minori, viol şi omor calificat în urmă dispariţiei adolescentelor Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, a fost expertizat psihiatric  la Institutul Naţional de Medicină Legală, el fiind încarcerat la Spitalul Penitenciar Jilava.  Potrivit specialiștilor de la INML, Gheorghe Dincă a avut discernământ în momentul în care a răpit-o și ucis-o pe Alexandra Măceșanu.


Accesează: