Evenimentul ZileiPoliticaMembrii Guvernului se vaccinează împotriva COVID-19

Membrii Guvernului se vaccinează împotriva COVID-19

Membrii Guvernului se vaccinează împotriva COVID-19
Membrii Guvernului se vaccinează împotriva COVID-19 la Spitalul Militar din București. Miniștrii au venit la centrul de vaccinare din cadrul spitalului în jurul orei zece și vor intra în grupuri de câte patru persoane pentru a fi vaccinați

Membrii Guvernului se vaccinează împotriva COVID-19.

Membrii Guvernului se vaccinează împotriva COVID-19 la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central ”Dr. Carol Davila”, din București. Miniștrii au venit la centrul de vaccinare din cadrul spitalului în jurul orei zece și vor intra în grupuri de câte patru persoane pentru a fi vaccinați. Procedura de vaccinare va dura în jur de 20 de minute pentru fiecare grup.

Rând pe rând s-au prezentat la vaccinare vicepremierii: Dan Barna, Kelemen Hunor, miniștrii: Stelian Ion, Alexnadru Nzare Lucian Bode și ceilalți membri ai guvernului.

Membrii Guvernului au făcut declarații după ce s-au vaccinat, cu primul vaccin împotriva COVID-19.

Dan Barna, după ce a fost imunizat: ”Pentru ca România să reintre într-o logică firească şi într-o logică de sănătate publică, le recomand tuturor celor care ne urmăresc să se înscrie, să meargă să se vaccineze. Este singura cale prin care putem, sperăm noi, anul acesta, să ieşim din logica pandemiei şi să intrăm într-o logică firească de ţară normală care se dezvoltă. Vaccinul este sigur, vaccinul este necesar. Tuturor vă recomand: mergeți să vă vaccinați.”

Kelemen Hunor, vicepriministru, declarații după vaccinare: ”Așa cum am promis, astăzi am venit eu la vaccinare când mi-a venit rândul. Sunt convins că prin vaccinare putem depăși această etapă a pandemiei și încet, încet putem să revenim la viața noastră normală. De aceea le recomand și eu tuturor să se înscrie și să meargă la vaccinare. Nu există niciun pericol. Este un vaccin modern, este un vaccin de tip nou și cu toții vom fi în siguranță, ne vom proteja reciproc dacă ne vom vaccina.. ”

Lucian Bode, ministrul de interne, după ce s-a vaccinat: ”M-am vaccinat, având un sentiment de încredere, încredere în știință, încredere că suntem pe drumul cel bun. Încredere în știință, pentru că eu consider că este singura modalitate de a scăpa de această pandemie. Încredere că suntem pe drumul cel bun, pentru a ne recâștiga dreptul la o viață normală, la viața pe care o aveam înainte de această pandemie. Sigur că decizia de a se vaccina aparține fiecărui cetățean, însă de numărul celor care se vor vaccina depinde foarte mult dacă revenirea la normalitate va fi una rapidă în curând sau va fi una mai lentă. Îi îndemn pe toți românii să se vaccineze, indiferent că nu au contactat această boală sau au trecut prin boală, așa cum am trecut și eu. ”

Membrii Guvernului vor reveni la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central ”Dr. Carol Davila”, din București, peste 21 de zile la efectuarea rapelului vaccinului,

Programările miniștrilor sunt făcute până la ora 12.

 


Accesează: