Evenimentul Zilei > Justitie > Membrii clanului Fabian din Capitală, călcat de mascați. Vrăjitoarea Sidonia, luată și ea în vizor. Acuzații de trafic de droguri și înșelătorie
Membrii clanului Fabian din Capitală, călcat de mascați. Vrăjitoarea Sidonia, luată și ea în vizor. Acuzații de trafic de droguri și înșelătorie

Membrii clanului Fabian din Capitală, călcat de mascați. Vrăjitoarea Sidonia, luată și ea în vizor. Acuzații de trafic de droguri și înșelătorie

Oamenii legii au făcut descinderi la cămătarii și vrăjitoarele din Capitală. Vizat este clanul Fabian. Potrivit polițiștilor, membrii grupului își căștigă existența din trafic de droguri, prostituție și tâlhărie. Aceștia se apără și spun că totul este o mare minciună.

Poliția a început să facă perchiziții de amploare la cămătarii și vrăjitoarele din București. S-a descoperit că unul dintre cele mai periculoase clanuri se ocupă cu trafic de droguri, prostituție și tâlhărie. Mai multe surse judiciare au dezvăluit ce au descoperit la gruparea Fabian. Vizată de anchetă ar fi și vrăjitoarea Sidonia, soția lui Marian Fabian, șeful clanului. Aceasta ar fi acuzată de înșelăciune.

Probleme pentru Clanul Fabian

Marin Fabian, liderul cămătarilor, a fost dus la audieri. Nu au scapăt nici Alin Laurențiu, Ahmed Marin, Solomon, Amando și Luis Marin .

Oamenii legii au controlat-o și pe vrăjitoarea Sidonia, soția lui Marin Fabian. Aceasta are mai multe plângeri de înșelăciune, mai ales după ce multe persoane s-au plâns că le-a luat banii degeaba.

„În casa noastră nu există droguri. Nu am văzut cum arată un drog niciodată. În această casă nu au fost găsite arme, droguri sau prostituție. Nu avem niciun drept de acuzare, doar un mandat de percheziție. Poate prin alte părți. În familia noastră nu există așa ceva”, a spus un apropiat al familiei unde au avut loc descinderile.

„Acuzațiile care se aduc nu sunt adevărate. Doamna lucrează cu oamenii. Aici au o spălătorie. Sunt oameni care vin, oameni omenoși, respectuoși. Mascații au venit la 6 dimineața. Sunt 20 de înși care au venit”, a spus verișoara vrăjitoarei Sidonia, vrăjitoarea Ailona.

În casa acestora, oamenii legi au descoperit droguri de mare risc, arme letale, sume de bani și bunuri furate. Clanul Fabian este acuzat că comite  infracțiuni alături clanul Duduianu și de clanul Pian.

Mai multe surse din anchetă au declarat că aceștia nu au veniturile declarate și că banii sunt făcuți din activități ilegale. Fabian Marin, șeful clanului, este faimos pentru înșelăciuni și infracțiuni economice, potrivit Gândul.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: