Evenimentul Zilei > Actualitate > Breaking News! Percheziţii de amploare la un fost preşedinte al României. Mascaţii au intrat peste el în casă
Breaking News! Percheziţii de amploare la un fost preşedinte al României. Mascaţii au intrat peste el în casă

Breaking News! Percheziţii de amploare la un fost preşedinte al României. Mascaţii au intrat peste el în casă

Percheziţii de amploare la un fost preşedinte al României. Totul s-a întâmplat chiar în această dimineaţă. Mascaţii au intrat peste el în casă la ora 6.00. Din primele informaţii, se pare că este vorba despre un dosar de trafic de droguri.

Şoc total în România în această dimineaţă. Mascaţii de la DIICOT au intrat cu forţa în casă peste un fost preşedinte al României. Acuuzaţiile la adresa acestuia sunt extrem de grave. Oamenii legii îl vizau pe ex şeful statului într-un dosar de droguri de mare risc, dar şi de prostituţie.

Percheziţii de amploare la un fost preşedinte al României

Mascaţii au dat buzna în casa acestuia la ora 6.00 dimineaţa şi se pare că ar fi descoperit şi mari cantităţi de droguri de mare risc în casa acestuia. Fostul şef al statului a fost reţinut pe loc de oamenii legii şi dus la arestul central al Poliţiei Capitalei. Din primele informaţii, se pare că pe lângă droguri au fost descoperite în vila acestuia de protocol şi arme, dar şi o maşină de scris automată.

Din primele surse, nu s-a aflat identitatea fostului preşedinte cu probleme penale. Sursele noastre încă nu ne-au confirmat dacă este vorba despre Ion Iliescu, Emil Constantinescu sau Traian Băsescu, dar probleme fostului preşedinte al României sunt extrem de mari. Dacă va fi găsit vinovat de către judecători acesta riscă să stea în spatele gratiilor minim 20 de ani.

Va fi judecat pentru deţinere, consum, dar şi vânzare de droguri de mare risc, dar şi pentru uz de arme fără a avea permis. Mai mult, din primele informaţii se pare că acesta trăgea în aer cu armele sale la primele ore ale dimineţii şi îşi trezea vecinii. Deşi este un fost şef al statului, acesta nu va scăpa de braţul lung al legii. Nu există imnunitate pentru consum, producere şi vânzare de droguri de mare risc, dar şi pentru deţinere de arme extrem de periculoase care pot produce victime omeneşti. Din fericire pentru cei doi şefi ai statului aceasta este o glumă pentru că astăzi este 1 Aprilie, Ziua Internaţională a Păcălelii.