DIICOT se dotează cu un sistem de monitorizare ambiental. Valoarea estimată este de 3 milioane de lei

DIICOT se dotează cu un sistem de monitorizare ambiental. Valoarea estimată este de 3 milioane de lei Sursa foto: CarolRobert | Dreamstime.com

Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) a anunțat organizarea unei licitații restrânse cu scopul cumpărării unui sistem de monitorizare și management pentru a detecta, localiza, colecta și identifica diverse echipamente de comunicații. Valoarea totală a sistemului menționat se ridică la suma de 3.012.058 lei.

Reprezentanții structurii DIICOT au anunțat o licitație în vederea achiziționării unui sistem de monitorizare și management în mediul ambiental. Procedura efectivă a cumpărării componentelor este susținută  cu bani nerambursabili prin intermediul unui proiect finanțat prin Mecanismul Financiar Norvegian 2014-2021.

DIICOT organizează o licitație pentru un sistem de monitorizare

„Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism anunţă „licitaţie restrânsă în vederea achiziţionării unui sistem de monitorizare şi management în mediul ambiental pentru detectarea, localizarea, colectarea şi identificarea echipamentelor de comunicaţii”, se arată pe portalul de internat SICAP, consultat de G4Media.

Valoarea totală estimată a sistemului de monitorizare se ridică la suma de 3.012.058 lei, componenta financiară reprezentând, în cadrul evaluării ofertelor înaintate, un procent de 40 la sută. Propunerea tehnică va reprezenta 60 la sută în cadrul evaluării ofertelor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ce condiții trebuie să îndeplinească participanții la licitație

Pentru a câștiga licitația organizată de reprezentanții DIICOT în vederea obținerii unui sistem de monitorizare și management, persoanele juridice care înaintează oferte trebuie să respecte mai multe condiții.

Iată cele două criterii ce trebuie respectate de reprezentanții companiilor care înaintează oferte privind sistemul de monitorizare și management dorit de DIICOT:

  • cifră de afaceri globală de minimum 6.000.000 lei fără TVA în ultimii trei ani de zile;
  • furnizarea produselor în baza unor contracte ce au prezentat ca obiect producerea/comercializarea/sistem mobil (echipamente) de monitorizare şi management în mediul ambiental sau similare, care individual/cumulat să fi avut o valoare de cel puţin 3.000.000 lei, în ultimii cinci ani de zile.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor

Potrivit sursei citate, termenul limită pentru înaintarea ofertelor de către persoanele juridice care doresc să participe la licitația organizată de DIICOT în vederea achiziționării unui sistem de monitorizare și management în mediul ambiental pentru detectarea, localizarea, colectarea şi identificarea echipamentelor de comunicaţii este data de 11 aprilie 2022.

Procesul de achiziționare a sistemului de monitorizare și management în mediul ambiental beneficiază de finanțare nerambursabilă prin proiectul „Combaterea criminalităţii şi corupţiei”, finanţat prin Mecanismul Financiar Norvegian 2014-2021.