Evenimentul Zilei > Actualitate > „Melteanul cu BMW” lovit de tramvai îi mitraliază cu înjurături pe cei care-l critică
„Melteanul cu BMW” lovit de tramvai îi mitraliază cu înjurături pe cei care-l critică

„Melteanul cu BMW” lovit de tramvai îi mitraliază cu înjurături pe cei care-l critică

Mârlanul postează pe Facebook injurii și blesteme agramate la adresa românilor care-l critică. Mark Simion se visa vedetă ca fotbalist, dar a ajuns vedetă doar ca mârlan

Pe 3 ianuarie, vatmanul unui tramvai din București s-a trezit cu o situație revoltătoare atât pentru el, cât și pentru pasagerii pe care-i transporta: un automobil marca BMW, cu numărul B-757-MRK, i-a blocat calea de rulare. Ca să-l „convingă” pe insul de la volan – care a jucat fotbal la juniorii Stelei – să elibereze șinele, vatmanul i-a tamponat ușor mașina. Mai mult i-a împins-o, de fapt.

În loc să-și pună cenunșă în cap, „melteanul cu BMW” recidivează. Individul s-a dezlănțuit la adresa românilor, pe un cont de Facebook specializat în filmulețe virale.

Fostul fotbalist le-a răspuns contestatarilor folosind un limbaj suburban: „Să-mi bag p…a în rasa voastră de români proști și spurcați, băi b… f… în c…, nu ți-e rușine să vorbești de mine, nu te uiți la tine, f… de lake balake. Să vă iau în p…a asta a mea de cioară, că tot mă faceți «cioară», pe toți ăștia care mai vorbiți prost de mine și «sunteți corecți», cum ar veni, f…-vă mamele în… Ș, băi, nebunule, ranje se spune acolo la tine, în Dămăroaia f… m… m… de țăran prost”.

Mark Simion a jucat fotbal în echipa de juniori a Stelei, iar la nivel de seniori a jucat la Carmen și Metaloglobus. În urma șicanărilor cu vatmanul, Simion a primit o amendă de 2.230 de lei și a rămas fără permis de conducere timp de 30 de zile. Între timp, vatmanul este cercetat disciplinar de o comisie de la STB fiind amenințat chiar cu desfacerea contractului de muncă.