Evenimentul Zilei > International > Melania Trump VORBEŞTE pentru PRIMA dată PUBLIC despre SENTIMENTELE pe care le are faţă de preşedintele SUA. Oare îl iubeşte?
Melania Trump VORBEŞTE pentru PRIMA dată PUBLIC despre SENTIMENTELE pe care le are faţă de preşedintele SUA. Oare îl iubeşte?

Melania Trump VORBEŞTE pentru PRIMA dată PUBLIC despre SENTIMENTELE pe care le are faţă de preşedintele SUA. Oare îl iubeşte?

Melania Trump a vorbit pentru prima dată de când este la Casa Albă despre sentimentele pe care le are faţă de soţul ei. În interviul exclusiv pentru ABCnews, prima doamnă, a răspuns la întrebarea despre relaţia cu Donald Trump, spulberând toate speculaţiile şi spunând tranşant că nu are timp pentru bârfele legate de infidelităţile soţului ei.

"Îl iubesc pe Donald, trădătorii? Nu mă îngrijorează" Prima doamnă vorbește pentru prima dată despre relația cu soțul ei: "Am lucruri mult mai importante de făcut și de gândit. "Îl iubesc pe Donald Trump și am mai multe lucruri importante de făcut decât trădătorii săi".

Melanie vorbește despre infidelitatea soțului ei în timpul unui interviu în exclusivitate cu jurnaliştii de la ABC, realizat în timpul călătoriei sale (singură) în Africa. Acesta este primul său turneu internațional de când este la Casa Albă  – și spune că nu are timp pentru bârfă:

"Sunt o mamă și o primă doamnă și am lucruri mult mai importante de gândit și de făcut". Când a fost întrebată dacă a fost rănită de dezvăluirile din ultimele luni, ea a răspuns: "Nu este niciodată o plăcere, bineînțeles. Dar știu ce este bine și ce este greșit, și ce este adevărat și ce nu este adevărat. Nu este ceva care şă mă îngrijoreaze, nu mă concentrez pe bârfe".

Prima doamnă a îndreptat apoi degetul spre mass-media care "îi place să speculeze căsătoria noastră și să fabrice bârfe".

Când jurnalistul a întrebat-o dacă îi iubește soț, răspunsul a fost: "Da, suntem bine".

Melania și-a exprimat apoi nemulțumirea față de organizațiile și fundațiile cu care ar dori să colaboreze, dar care au refuzat "din cauza … administrației"."Ei au ales politica în loc să-i ajute pe alții", a mai spus prima doamnă a Americii.