Evenimentul Zilei > International > Melania Trump l-a SFIDAT pe Donald Trump trecând pe lângă el ca o SĂGEATĂ. Video în articol
Melania Trump l-a SFIDAT pe Donald Trump trecând pe lângă el ca o SĂGEATĂ. Video în articol

Melania Trump l-a SFIDAT pe Donald Trump trecând pe lângă el ca o SĂGEATĂ. Video în articol

Totul s-a întâmplat pe aeroportul internaţional Palm Beach din Florina, acolo unde îşi vor petrece acest weekend Melania, Donald Trump şi fiul lor Barron.

Aşa cum se observă şi din video, preşedintele Trump a coborât primul scările avionului alături de Barron oprindu-se apoi să o aştepte pe Melania pentru a merge împreună în faţa presei.

Din spatele lui a venit Melania ca o vijelie fără să îl bage în seamă pe Donald Trump şi fără să se oprească pentru fotografii sau să salute lumea prezentă.

Situaţia a fost extrem de jenantă pentru preşedintele SUA, dar neavând încotro s-a prefăcut  că nu s-a întâmplat nimic, a salutat lumea şi s-a îndreptat singur spre maşină.

Presa americană speculează de mai mult timp faptul că între cei doi soţi există o permanentă tensiune şi că relaţia lor este gata să explodeze. CNN comenta că Melania face eforturi mari pentru a rezista atât de mult la Casa Albă alături de soţul său şi că s-ar muta în orice moment la New York.

Melania era îmbrăcată pantaloni şi bluză neagră, iar pe deasupra avea un pardesiu roşu şi pantofi tot negri Louboutin.

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: