Evenimentul Zilei > Monden > Meghan și Harry au primit o ofertă neașteptată. Șeful gigantului media a spus totul
Meghan și Harry au primit o ofertă neașteptată. Șeful gigantului media a spus totul

Meghan și Harry au primit o ofertă neașteptată. Șeful gigantului media a spus totul

Decizia ducilor de Sussex de a se desprinde de Casa Regală și de a deveni independenți financiar, le deschide acestora posibilități pentru contracte avantajoase

Aflat la un eveniment organizat la Los Angeles, potrivit themediatimes.com, Ted Sarandos, șeful platformei de streaming Netflix, a spus că e interesat să lucreze cu ducii de Sussex. „Da, cine nu ar fi interesat? Da, desigur”, a declarat acesta jurnaliștilor. În cazul în care ar încheia o afacere în acest domeniu, ducii de Sussex ar călca pe urmele soţilor Michelle şi Barack Obama, care au semnat un acord de producţie cu Netflix, în mai 2018. În cadrul acestui acord exclusiv, fostul preşedinte american şi soţia sa pot produce propriile filme, seriale şi documentare, prin intermediul companiei lor, Higher Ground. Termenii financiari nu au fost făcuţi publici, prin urmare  este dificil de estimat la cât s-ar ridica un acord similar încheiat cu prinţul Harry. Netflix este și producătorul unui serial despre familia regală britanică, „The Crown”.

Se știe că Meghan Markle și-ar fi rezervat deja un rol de voce pentru compania Disney în schimbul unei donații către o organizație caritabilă pentru un elefant. Există deja speculații conform cărora atât Meghan, cât și Harry sunt dispuși să semneze tranzacții cu Netflix, Apple sau chiar că sunt pregătiți să renunțe la viața publică și să facă propriile lor afaceri. În cazul Netflix, însă, ei au fost interesați.

Prințul Harry și soția lui, Meghan, nu vor mai putea folosi titulatura „Alteţa sa regală” și nu vor mai primi fonduri din surse guvernamentale, a anunțat, sâmbătă seară, Palatul Buckingham, reşedinţa oficială a reginei Elisabeth a II-a. Ducele și ducesa de Sussex vor trebui să ramburseze cele 2,4 milioane de lire sterline din taxe de la contribuabili, pentru recondiționarea Frogmore Cottage, care va rămâne, însă, casa familiei lor în Marea Britanie. De asemenea, cuplul nu va mai reprezenta Regina.