Vedem în aranjamentul foto creat de Meghan pe Diana, William, principele consort Philippe şi pe micuţul Archie. În fotografiile cadou alese de Meghan  pentru a celebra cei 35 de ani, principele Harry apare alături de persoane importante din viaţa sa: mama, fratele, bunicul şi fiul. Parcă cineva lipseşte de la apel, iar alegerea ar putea fi dictată de „înţepăturile” suportate de ducesa de Sussex din partea Reginei.

Cum le-a sancţionat Meghan pe Regină şi cumnată

Aşadar, după cum se observă în imaginile de mai jos publicate pe social media, din cercul restrâns oferit de Meghan sunt absente persoane foarte importante: Regina şi cumnata sa Kate Middleton. Lipsa lor din colajul-cadou pentru Harry arată clar faptul că relaţiile dintre cele trei femei sunt reci, aproape inexistente. Şi când apar împreună o fac de nevoie pentru că aşa impune protocolul.

Se tot spunea că Harry ar fi nepotul preferat al reginei dar, se pare, că de când a ales-o pe Meghan să-i fie soţie relaţiile dintre bunică şi nepot s-au răcit de tot.  Aceeaşi chestiune este valabilă şi pentru cumnată, ca dovadă că şi ea lipseşte din cadrul oficial dedicat lui Harry.

Mesajul lui Meghan pentru Harry

„Implicarea ta zilnică pentru cauze în care crezi atât de mult, nu încetează niciodată să mă inspire”, scrie Meghan Markle într-un mesaj adresat soţului său. „Eşti cel ma bun soţ şi tatăl cel mai extraordinar pentru fiul nostru. Te iubim. La mulţi ani!”. Este mesajul însoţit de colajul foto postat pe „sussexroyal„.

Imagini pentru Meghan colaj photos 35