Evenimentul Zilei > Actualitate > Meghan Markle și Prințul Harry părăsesc Marea Britanie. Motivul este sfâşietor
Meghan Markle și Prințul Harry părăsesc Marea Britanie. Motivul este sfâşietor

Meghan Markle și Prințul Harry părăsesc Marea Britanie. Motivul este sfâşietor

Meghan Markle și Prințul Harry se vor muta temporar din Marea Britanie de teama tabloidelor care la fel au hărţuit-o şi pe Prinţesei Diana.

Meghan Markle și Prințul Harry se vor muta temporar în Los Angeles pentru sezonul festiv pentru a scăpa de atenția publicului şi a tabloidelor britanice.

Meghan Markle, Prințul Harry şi  fiul lor Archie Harrison vor pleca  într-o aventură americană în orașul natal Los Angeles, pentru sezonul de Crăciun, potrivit expertului Melanie Bromley.

Ducele și ducesa de Sussex, luna trecută, au recunoscut că s-au luptat cu mediatizarea intensă încă de la căsătoria lor din 2018. Comentatorul regal a sugerat că pauză, care se crede a fi de până la șase săptămâni, i-ar reda liniştea pe care nu a mai avut-o decând s-a mutat în Regatul Unit.

Corespondentul din SUA a vorbit pentru Express: „Ei, probabil, vor sta șase săptămâni aici, între Ziua Recunoștinței și Crăciun, și vor face o pauză de Marea Britanie. Sper că în această perioadă presa va fi puțin mai indulgentă”

Într-un documentar filmat în timpul șederii sale în Africa de Sud în septembrie, Meghan a dezvăluit că este „greu” să se adapteze la noua sa poziție regală, obișnuindu-se, de asemenea, cu rolul de soție și mamă. Ducesa a recunoscut, de asemenea, că a fost „naivă” în abordarea relației sale cu Harry, întrucât a susținut că prietenii britanici au avertizat-o despre atacul din partea presei britanice.

Mărturisirea pe care a făcut-o Meghan a stimulat-o pe Kate, Ducesa de Cambridge să se adreseze cumnatei sale pentru a-i oferi cuvinte de încurajare şi sprijin. Bromley a continuat: „Kate știe cum e să fii o persoană din afară, știe cum e – era waity-Katie. Dacă cineva va fi acolo de partea lui Meghan și o va sprijini, în afară de cei 72 de parlamentari din Camera Comunelor, va fi Kate Middleton„.

Și fostul purtător de cuvânt al reginei, Dickie Arbiter, a sugerat săptămâna trecută: Kate o ajută pe Meghan oferind sfaturi despre cum să-și gestioneze mai bine relația cu publicul,  și despre noua sa poziție de mămică. Arbiter a mai spus: „Kate îi oferă lui Meghan poate un sfat şi un pic de confort. A fost mămică de trei ori, în timp ce Meghan este mămică pentru prima dată. Este întotdeauna plăcut să ai un pic de ajutor și un pic de confort chiar din interior”, notează Express.