Evenimentul Zilei > Actualitate > Meghan Markle trece prin CLIPE GROAZNICE: „A fost TORTURATĂ cu ȘOCURI ELECTRICE!” News alert
Meghan Markle trece prin CLIPE GROAZNICE: „A fost TORTURATĂ cu ȘOCURI ELECTRICE!” News alert

Meghan Markle trece prin CLIPE GROAZNICE: „A fost TORTURATĂ cu ȘOCURI ELECTRICE!” News alert

Meghan Markle este în stare de șoc! Detalii despre situația groaznică prin care trece.

Prietena activistă a lui Meghan Markle este închisă în Arabia Saudită.

Loujain al- Hathloul, în vârstă de 29 de ani, este închisă și supusă amenințărilor cu violul, potrivit unui raport parlamentar publicat pe data de 4 februarie.

Al- Hathloul a fost arestată în luna mai împreună cu alte 7 persoane. Aceasta milita pentru chestiuni legate de drepturile femeilor de a ocupa funcții de conducere în Arabia Saudită. 

Aceasta a participat acum doi ani la un summit umanitar numit One Young World. Printre persoanele participante se numără și Meghan Markle, Emma Watson, Cher și premierul canadian Justin Trudeau.

Raportul parlamentar prezentat pe data de 4 ianuarie demonstrează că tratementele la care a fost supusă activista pot fi încadrate la acte de tortură în baza prevederilor dreptului internațional.

Alia al-Hathloul a declarat că sora sa a fost supusă la tratamente cu șocuri electrice, amenințată cu violul și chiar cu moartea.

Aceasta a declarat că sesiunile de tortură au fost supravegheate de către Prințul Saud al-Qahtani. Victimei i-au fost refuzate drepturi esențiale precum cel la asistență medicală, consiliere juridică sau vizite din partea membrilor familiei.

Cu toate acestea, autoritățile saudite au negat că deținutele de sex feminin ar fi fost torturate, informează The Sun.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: