Evenimentul Zilei > International > Meghan Markle l-a insultat pe Harry?
Meghan Markle l-a insultat pe Harry?

Meghan Markle l-a insultat pe Harry?

De ce a schimbat Meghan Markle inelul de logodnă făcut special pentru ea şi oferit de prinţul Harry? Este întrebarea pe care o pune presa britanică dar şi internauţii curioşi să afle motivul acestei schimbări radicale.

De la prezentarea fiului ei Archie, Meghan Markle a fost foarte discretă. Iar ultima sa ieșire la parada Trooping the Color din 8 iunie a atras atenția tuturor când au observat că nu mai poartă inelul preţios de logodnă.  

Mulți jurnalişti și fani au văzut câteva schimbări pe mâinile ducesei de Sussex. Inelul său de logodnă (care nu se scoate niciodată fiind pentru eternitate) cunoscut tuturor era acum unul complet diferit şi acoperit peste tot cu diamante. 

O insultă pentru Printul Harry?  

Bijuteria fusese pe deplin imaginată de prințul Harry. Avea un diamant mare din Botswana, o țară africană draga inimii prințului Harry, încadrat de două diamante mai mici care au aparţinut mamei sale Lady Di.

 Această schimbare este de fapt o mică cochetărie destinată să facă diamantele inițiale să pară mai mari, după cum explică Madame La Figaro. Cu toate acestea, modificările nu sunt pe placul fanilor casei regale care au criticat-o pe Meghan Markle pe rețelele sociale. Ca și acest utilizator de Twittert: "Și-a reproiectat inelul de logodnă pentru că nu era suficient de bun pentru ea?  Bietul Harry, ce insultă!", a spus comentatorul. Pe acelaşi ton au curs mesajele pe social media.

Două ipoteze sunt avansate de experți

Ar putea fi un cadou după naștere, așa cum este tradiția americană sau un alt "inel pentru eternitate" (un simbol al iubirii veşnice) pentru a sărbători prima lor aniversare de nuntă.  Dacă ar fi aşa Meghan Markle nu este prima care primește un astfel de cadou. Prințul William a oferit, de asemenea, un inel nou lui Kate Middleton după nașterea primului lor copil, prințul George.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.