Jessica Mulroney (cea mai bună prietenă a lui Meghan), a intrat în caratină din pricină că s-a văzut cu Sophie Gregoire Trudeau testată pozitivă cu Covid-19. Stilista Jessica Mulroney este prietenă cu soţia prinţului Harry de ani de zile – din vremurile când ducesa de Sussex juca în serialul de succes Suites şi a frecventat des în ultima perioadă pe ducesă şi pe micuţul Archie. Iar acum, stilista a anunţat pe Instagram că s-a închis în casă.

Postarea, care a venit ca un trăsnet, a fost făcută cu ocazia împlinirii a 40 de ani

Nu are simptome, dar fiindcă a intrat în contact cu o persoană infectată cu Covid-19 a făcut-o să tragă alarma. Este vorba de Sophie Gregoire Trudeau, soţia primului ministru canadian Justin Trudeau care a fost descoperită pozitiv şi a fost pusă în carantină. First lady canadiană a avut simptome de gripă în urma unei călătorii la Londra, iar după ce a anunţat medicul, a fost supusă la test. A intrat apoi în carantină 15 zile, cu tot rezultatul ulterior negativ.

Între timp, ducii de Sussex se îngrijorează şi din pricina reginei Elisabeta, de asemenea în autoizolare

„Trăim momente de mare incertitudine. Acum mai mult ca niciodată avem nevoie unii de alţii pentru a nu ne simţi singuri într-o situaţie care, sincer, ne înspăimântă. Mulţi au nevoie de ajutor. Mulţi muncesc fără odihnă pentru a face faţă acestei crize. Fie că se află în culise, în prima linie sau acasă. Devotamentul lor este cu adevărat mărturia de ceea ce reuşeşte spiritul uman. E ceva care ne uneşte pe toţi. Relaţionarea unora cu ceilalţi, cu empatie şi gentileţe, ar trebui să fie obiectivul cel mai important în aceste săptămâni”, sună un comunicat al ducilor.