Există fiinţe care-i poate purta, dar există şi fiinţe care (poate că) nu. Meghan Markle pare a se situa în prima categorie de persoane: este sau nu este soţia principelui Harry şi o femeie afirmată ca actriţă de succes în seriale Tv? Aşa că la întâlnirea cu preşedintele insulelor Fidji, Joji Konorte, frumoasa Meghan s-a prezentat cu o pereche de cercei minunaţi care au atras – normal – atenţia tuturor.

Mai mult timp s-a pus întrebarea de ce fel de bijuterii este vorba. Şi, mai ales, cam cât ar putea costa. Acum, Daily Mail, susţine că a dibuit brandul preţioşilor cercei în aur alb şi cu diamante. Ei, bine, ar fi vorba de casa Butani, iar costul celor două bijuterii ar fi de ’’abia’’ 500.000 de lire sterline, care în euro înseamnă 572 de mii.

Pe lângă cercei  Meghan Markle, de 37 de ani, a purtat o rochie superbă  de1.095 £ de la designerul  SAFiYAA.  Palatul Kensington a reacţionat imediat spunând că că cerceii au fost "împrumutați" și nu au dezvăluit de la cine. Dar, un expert a dezvăluit companiei FEMAIL că cerceii de dimensiuni mari, de dimensiuni mari, ar putea fi în valoare de până la 500 000 de lire sterline.  O serie de celebrități, inclusiv Jennifer Lopez , Kate Beckinsale, Rihanna , Christina Hendricks și chiar Michelle Obama, au purtat aşa ceva.  Dar, potrivit dailymail, membrii familiei regale care participă la angajamentele oficiale nu sunt de obicei văzuți purtând bijuterii împrumutate de la designeri, şi din acest motiv este greu de crezut că au fost împrumutaţi de Meghan.

 

 

Te-ar putea interesa și: