Ducesa de Sussex intenţionează să-şi redescopere pasiunea de a găti cu această ocazie, după ce ea şi Harry mămâncă preparatele lor luxoase la Frogmore Cottage, aduse în mod regulat de la Castelul Windsor.

O sursă apropiată cuplului regal, a dezvăluit că Meghan n-a mai gătit nimic din pricina asta. Sursa a mai spus că Meghan ar dori să reînceapă să gătească exact cu această ocazie, a călătoriei lor în Africa de Sud. Turneul lor va dura 10 zile şi îi va implica în călătorii prin toată ţara, inclusiv în capitala Johannesburg. Principele Harry va avea în plus în program vizite în Botswana, Malawi şi Angola.

Meghan va învăţa să gătească mâncăruri specifice din Africa de Sud într-un centru comunitar din Cape Town, sperând ca aceasta va avea efecte binefăcătoare asupra sănătăţii. Ea speră că procesul de vindecare prin gătit va fi la fel ca acela de anul trecut când s-a alăturat femeilor supravieţuitoare ale dezastrului produs după incendiul Grenfell Tower, la bucătăria comunităţii Hubb.

Surse regale spun că ducesa de Sussex adoră să gătească. ”De multe ori, ducii de Sussex gătesc singuri, înlocuind mesele trimise de la Windsor. Înainte de a deveni membră a familiei regale, Meghan era fanatică pentru bucătărie, Ea chiar a scris reţete şi sfaturi culinare pe blogul său, The Tig, înainte de a-l cunoaşte pe Harry.

Turneul lor va începe la Cape Town unde vor ajunge cu un zbor al British Airlines, împreună cu alte 12 persoane. Ei vor vizita imediat oraşul la câteva ore după aterizare. Ducesa va rosti un discurs pe tema „violenţei împotriva femeilor”. Africa de Sud a cunoscut o escaladare îngrijorătoare a violenţelor în ultima perioadă, multe femei fiind ucise, astfel încât preşedintele Cyril Ramaphosa a decretat fenomenul drept o „urgenţă naţională”.

Surse de la Palatul Regal au dezvăluit că Harry şi Meghan vor cutreiera ţara şi se vor concentra pe acţiunile de caritate globală, inclusiv problemele de mediu, conservarea lui, educaţia şi drepturile femeilor. Ieri s-a anunţat că Meghan va vizita centrul Moher2Mother. Acest centru este o iniţiativă care ajută mamele infectate cu virusul SIDA. Cuplul princiar se va întâlni, de asemnea, cu arhiepiscopul Desmond Tutu, potrivit celor relatate de Daily Express.