Hasan Hasanov, un fan înfocat al tenisului, a primit un avertisment după ce a făcut un selfie din tribuna VIP, loc unde se afla și ducesa de Sussex.

Hasan a făcut un sigur selfie, pe fundal apărând jucătorii de tenis. Bărbatul a declarat că nu avea absolut nicio idee că Meghan Markle se afla acolo. Tocmai de aceea în momentul în care garda de corp i-a spus „Te rog, oferă-i intimitate”, acesta a fost extrem de mirat pentru că nu avea idee la cine face referire. Inițial, bărbatul a crezut că paznicul îi cere să nu fotografieze jucătorii, scrie The Sun.

Hasan a declarat: „Sincer, nu îmi pasă să fac o poză cu Meghan sau Harry. Dacă aș fi vrut să fac asta, le-aș fi cerut voie. Pe mine mă interesa să prind un cadru cu Roger Federer în acțiune”.

Hasan, membru al unui club de tenis din Purley, South London, a spus: Când am ajuns acolo, nu mi-a venit să cred ce noroc am. Singurul lucru care mă împiedica să fac poze uneori era arbitrul care mai intra în cadru uneori”.

Hasan locuiește la Londra de aproape 20 de ani, iar recent a primit cetățenia britanică. El se descrie drept un monarhist care crede că familia regală este bună pentru țară.