Evenimentul Zilei > Social > Meditații online gratuite pentru viitorii studenți ai Universității Politehnice București
Meditații online gratuite pentru viitorii studenți ai Universității Politehnice București

Meditații online gratuite pentru viitorii studenți ai Universității Politehnice București

Universitatea Politehnică din București oferă elevilor de liceu din ani terminali, posibilitatea de a participa, gratuit, la meditații online la matematică, fizică și informatică. Programul a fost demarat acum o lună de zile și s-a bucurat de atenția unui număr record de participanți interesanți. Orele de meditație vor fi susținute de cadre didactice ale Universității Politehnice.

Universitatea Politehnică din București a organizat un program educațional prin care oferă elevilor de liceu, din ani terminali, posibilitatea de a participa, gratuit, la meditații online. Programul a fost demarat acum o lună de zile și s-a bucurat de atenția unui număr record de participanți.

Reprezentanții Universității Politehnice București pun la dispoziția viitorilor studenți, anual, posibilitatea de a se pregăti pentru admiterea la universitatea în cauză. Anul acesta, programul educațional a fost demarat luna trecută, pe data de 13 aprilie. Din cauza măsurilor impuse de pandemia de coronavirus, orele de meditații vor fi susținute exclusiv online. Elevii interesați de ore de pregătire intensivă la fizică, matematică și informatică vor fi coordonați de cadre didactice ale Universității Politehnice București, gratuit.

2.591 de elevi s-au înscris la orele de meditație desfășurate exclusiv online, pe platforma Zoom

Potrivit ultimelor date înregistrate de către reprezentanții Universității Politehnice București, 808 elevi s-au înscris pentru orele de meditație la fizică și 1.203 viitori studenți s-au înscris pentru aprofundarea  matematicii. Potrivit informațiilor furnizate de Universitatea Politehnică București, 580 de liceeni și-au manifestat interesul pentru aprofundarea informaticii.

Reamintim că orele de meditație sunt puse la dispoziția viitorilor studenți în mod gratuit și sunt susținute de cadre didactice ale Universității Politehnice. Cursurile de pregătire intensivă se desfășoară săptămânal, în funcție de orarul stabilit de reprezentanții universității în cauză, după cum urmează:

Fizică: Marți, interval orar 17:00 – 19:00;
Matematică: Miercuri, interval orar 17:00-19:00;
Informatică: Joi, interval orar 17:00-19:00.

Programul educațional dedicat elevilor din ani terminali se derulează în perioada 13 aprilie-15 iulie 2021, potrivit informațiilor transmise de reprezentanții Universității Politehnice București.