Evenimentul Zilei > Actualitate > Medicul rezident din Timișoara nu s-ar fi sinucis. Moartea a fost accidentală, după un gest făcut în spital
Medicul rezident din Timișoara nu s-ar fi sinucis. Moartea a fost accidentală, după un gest făcut în spital

Medicul rezident din Timișoara nu s-ar fi sinucis. Moartea a fost accidentală, după un gest făcut în spital

Ultimele informații ieșite la iveală în cazul medicului despre care se credea că și-ar fi pus capăt zilelor arată că situația a fost cu totul diferită.

Noi informații în cazul medicului rezident Vlad Marinescu, din Timișoara, despre care s-a crezut că s-a sinucis. Se pare că moartea tânărului ar fi fost accidentală, după cum precizează surse din anchetă. El și-ar fi administrat o perfuzie cu substanțe la locul de muncă.

„Şi-a injectat somnifere, era în terapie la un medic psiholog şi la psihiatru, deci a făcut după reteţele medicilor. Venea acasă şi, din cauza oboselii, nu putea să adoarmă, atunci a început să ia somnifere… Era obosit, îi spunea lu’ maica-sa că vrea sa doarmă. Nu mai putea.

Nu pot să mă pronunţ dacă a luat o doză prea mare. Nu avea alte probleme de sănătate, dar s-ar putea ca tot stresul şi oboseala, condiţiile de la muncăl, i-au slabit inima şi să fii făcut stop cardiac, în niciun caz sa se fi sinucis”. A declarat bunica lui Vlad Marinescu pentru opiniatimisoarei.ro.

Medicul rezident nu avea probleme, după cum a spus cea mai bună prietenă

Medicul rezident Iasmina Ivașcu, una dintre cele mai bune prietene ale lui Vlad Marinescu, a povestit că a fost șocată atunci când a aflat vestea dispariției acestuia. Mai ales că nu știa ca tânărul să fi avut vreo problemă.

„Am fost în stare de şoc mult timp. Nu îmi venea să cred. Şi acum sunt cumva fără cuvinte, tot nu-mi vine să cred că Vlad nu mai e printre noi. El a fost un luptător, nu știu să fi avut vreo problemă.

Nu a lăsat vreodată vreo urmă că s-ar putea să fie ceva în neregulă cu el. Tind să cred foarte mult că fenomenul acesta de burnout asupra medicilor, care este în aceasta perioadă, pentru că ştiu şi eu ce înseamnă să fii în linia întâi, mai ales în perioada aceasta, iar Vlad şi în facultate a fost în linia întâi, a fost voluntar pe ambulanţă”, a spus Iasmina Ivașcu pentru sursa citată.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.