Evenimentul Zilei > Social > Managerul de la Institutul „Prof. Dr Dorin Hociotă”, schimbat de Vlad Voiculescu. Care au fost motivele acestei decizii
Managerul de la Institutul „Prof. Dr Dorin Hociotă”, schimbat de Vlad Voiculescu. Care au fost motivele acestei decizii

Managerul de la Institutul „Prof. Dr Dorin Hociotă”, schimbat de Vlad Voiculescu. Care au fost motivele acestei decizii

Managerul de la Institutul „Prof. Dr Dorin Hociotă” a fost schimbat de Vlad Voiculescu, ministrul Săntății.

Managerul de la Institutul „Prof. Dr Dorin Hociotă”, schimbat de Vlad Voiculescu. Motivele care au stat la baza deciziei sunt: contractul expirat și nereguli semnalate încă din 2018.

Managerul de la Institutul „Prof. Dr Dorin Hociotă”, schimbat!

Ministrul Sănătății l-a numit manager interimar la Institutul „Prof. Dr Dorin Hociotă” pe medicul Olimpia-Iulia Zoican.

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a numit-o în funcţia de manager interimar al Institutului de Fonoaudiologie şi Chirurgie Funcţională O.R.L. „Prof. Dr Dorin Hociotă” din Bucureşti pe medicul Olimpia-Iulia Zoican, potrivit comunicatului transmis de Ministerul Sănătăţii.

Managerul de la Institutul „Prof. Dr Dorin Hociotă” a fost schimbat de ministrul Sănătăţii

Noul manager interimar o înlocuiește la conducerea institutului pe Andreea-Natalia Marinescu, al cărei contract a expirat și care conducea institutul din 2009.

Ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, i s-a adus la cunoștință o serie de nereguli la nivelul unității sanitare în cadrul unei întâlniri pe care a avut-o săptămâna trecută cu o parte a personalului medical al institutului.

Întâlnirea a fost organizată ca urmare a petiției publice lansată de mai mulți medici în mai 2018, în care acuzau, printre altele, imposibilitatea utilizării tuturor sălilor de operație ale instituției de către toți medicii angajați, acestea fiind „rezervate” și „închise” cu riscul periclitării stării de sănătate a pacienților, imposibilitatea asigurării de către medicii din gardă a asistenței medicale de urgență în gărzi la standarde și în condiții optime pentru pacienți și un mod de adresare ofensator, jignitor și umilitor în unitatea medicală.

„Voi fi partenerul medicilor și al întregului personal din spitale care își fac meseria la cele mai înalte standarde de profesionalism, cu empatie și cu respect pentru pacienți și colegi”, a declarat ministrul Vlad Voiculescu.

Cine este dr. Olimpia-Iulia Zoican

Noul manager este Dr. Olimpia Iulia Zoican, medic Primar specialist în Anestezie – Terapie Intensivă la la Institutul „Prof. Dr Dorin Hociotă”.

Bucuresti, Institutul de Fonoaudiologie si Chirurgie Funcțională O.R.L. „Prof. Dr.D.Hociotã” București

Unități medicale:

-Institutul de Fonoaudiologie si Chirurgie Funcțională O.R.L. „Prof. Dr.D.Hociotã” București
Secţie: ATI

Titulatura: medic primar

Specializare: Anestezie și terapie intensivă

Anul absolvirii: 1995

Competențe:
Acupunctura, potrivit datelor de pe site-ul doctorbun.ro.