Cu lacrimi în ochi, rudele sopranei au primit această veste și se roagă pentru însănătoșirea femeii.

Totul s-a petrecut cu puțin înainte să se împlinească două săptămâni de când a intrat în comă și, implicit, s-a rănit grav în urma unui incident în vila în care locuiește cu soțul ei, Codrin Nicoară.

Specialiștii au anunțat că decizia a fost luată în urmă cu trei zile, însă, vestea minunată s-a aflat recent.

Mai mult, cunoscuta mezzosoprană își poate deschide ochii. Informațiile pozitive le-au făcut pe rude să aibă lacrimi în ochi și continuă să se roage pentru însănătoșirea vedetei. Și asta pentru că, deși există o uşoară ameliorare neurologică, cadrele medicale sunt rezervate.

Potrivit medicilor, starea artistei rămâne în continuare gravă.

Soțul Mariei Macsim Nicoară, soacra sa, dar și alte persoane au fost deja audiate, însă, la mai bine de două săptămâni de la producerea nefericitului incident, nimeni nu a fost reținut.

„Leziunile suferite de victimă se puteau produce prin cădere, fie accidentală, fie prin heteropropulsie. Sunt luate în calcul toate variantele. S-a deschis un dosar penal in rem sub aspectul săvârşirii comiterii infracţiunii de tentativă la omor. În funcţie de rezultate se vor dispune măsurile legale”, a declarat Mihaela Apostol, procuror-şef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași

Soprana Maria Macsim Nicoară are carieră splendidă, însă nu a avut noroc în dragoste

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară are 52 de ani și este doctor în muzică. Pe scenă Operei Naționale din Iași este solistă de aproape trei decenii. De-a lungul carierei, talentata soprană a participat la mai multe turnee în Europa și în Japonia.

Înainte să devină soția lui Codrin Nicoară, metzzosoprana a mai fost căsătorită o dată. Primul mariaj a fost un eșec și, susțin apropiații ei, nici alături de cunoscutul pianist nu ar fi fost fericită. Cei doi se certau destul de puternic, iar în urma unor scandaluri, artista ar fi fost bătută. Maria Macsim Nicoară le-ar fi mărturisit unor prietene că nu își dorește să mai trăiască alături de partenerul său de viață și că se teme să depună actele de divorț, potrivit cancan.ro