Evenimentul Zilei > Social > Medic român din New York, mărturii cutremurătoare despre pandemie
Medic român din New York, mărturii cutremurătoare despre pandemie

Medic român din New York, mărturii cutremurătoare despre pandemie

Un medic român din New York a vorbit despre măsurile care sunt luate în Statele Unite, subliniind totodată că acest coronavirus a fost descris cu mult înainte, mai ales de medicii veterinari.

”Avem o criză umanitară fără precedent. E peste tot. Avem un virus care e periculos și misterios în același timp. Nu am găsit un tratament adecvat. Toți suntem sub presiune, suntem supraîncărcați, dar încercăm să performăm cel mai bine.

New York are un volum foarte mare de pacienți foarte bolnavi. Gândirea medicală de la Terapie Intensivă trebuie balansată în funcție de criza pe care o avem. Triajul devine mult mai ferm. Încercăm să luăm niște decizii poate nu foarte etice, dar foarte bune pentru sănătatea populației în general.

Suntem depășiți, dar încercăm să tratăm toți pacienții cât de bine putem. În acest moment aș dori ca toți oamenii să se comporte ca și cum ar fi infectați cu virusul, să stea acasă. aproape 360 de cadre medicale din toata tara sunt infectate cu coronavirus. Aproape 360 de cadre medicale din toată țara sunt infectate cu coronavirus.

Pare un virus care se duce pe celulele de apărare a plămânului, pneumocitele de tip doi, care ajută la regenerarea celulei de bază a plămânului. De aceea asistăm la infecții respiratorii foarte puternice. Face parte din categoria virusurilor coronaraniere.

A fost descris de medici cu mult înainte, mai ales de medicii veterinari. Nu este încă niciun tratament foarte bun care să crească imunitatea individului”, a declarat Theo Trandafirescu, medic pneumolog în New York, pentru Antena 3.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: