Evenimentul Zilei > Actualitate > Medic rezindent: „Nu vrem PLICUL pacienţilor. Vrem doar un salariu DECENT şi condiţii mai bune de muncă”
Medic rezindent: „Nu vrem PLICUL pacienţilor. Vrem doar un salariu DECENT şi condiţii mai bune de muncă”

Medic rezindent: „Nu vrem PLICUL pacienţilor. Vrem doar un salariu DECENT şi condiţii mai bune de muncă”

Un medic rezident face o radiografie dură sistemului medical din România. Dana Bratu scrie pe blogul personal că “legalizarea şpăgii” nu reprezintă o soluţie pentru îmbunătăţirea sistemului medical din România.

Acum, medicul CERE dotarea spitalelor cu aparatură performantă, program de lucru normal ca să nu devină suprasolicitat şi să “o dea în bară” când te trateaza pe tine. Cere desfiinţarea “şpăgii legale”. Ce-i cu prostia asta pe care ne-o bagă pe gât Ponta? Medicul nu vrea plicul tău. Ştie că poate aia sunt banii cu care tu si familia trăiţi o lună. El vrea salariu decent, ca să-şi poată plăti întreţinerea, să-şi ia cărţi şi să se perfecţioneze, şi chiar… să-şi duca copiii la Eforie o dată pe an. Pentru ca şi tu cauţi cei mai buni doctori, nu? Ai vrea sa fii tratat de unul care n-a mai dechis o carte de 10 ani?”, a scris medical rezident pe blogul personal. Citeşte continuarea pe danafatu.blogspot.ro.