Evenimentul Zilei > Actualitate > Era pe cale să NASCĂ, dar și-a făcut meseria pentru care a depus un JURĂMÂNT! GESTUL ei face înconjurul LUMII
Era pe cale să NASCĂ, dar și-a făcut meseria pentru care a depus un JURĂMÂNT! GESTUL ei face înconjurul LUMII

Era pe cale să NASCĂ, dar și-a făcut meseria pentru care a depus un JURĂMÂNT! GESTUL ei face înconjurul LUMII

O doctoriță din Statele Unite a devenit vedetă peste noapte, după ce a făcut un gest care a sensibilizat întreaga populație! Deși era pe cale să nască, femeia a ajutat o altă mămică să-și aducă pe lume bebelușul!

Duminică, medicul Amanda Hess se afla la Frankfort Regional Medical Center, din  Kentucky, unde urma să nască, însă s-a decis să ajute la naşterea unui alt bebeluş, întâi. Hess se afla într-o cameră, pregătindu-se să intre în travaliu, când a observat în programul de pe calculator care updata informaţiile despre pacienţi că o femeie avea complicaţii la naştere, bebeluşul său fiind în mare pericol.

Medicul care trebuia să o asiste pe respectiva pacientă se afla într-o pauză, în drum spre spital, însă. Chiar şi aşa, Hess a intervenit.

"Mi-am zis, 'ok, nu e tura mea, sunt în cămaşă, dar trebuie să aducem acest copil pe lume'", a declarat medicul pentru NBC News.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News