Mecanic auto, confundat cu un copil rapit

Mecanic auto, confundat cu un copil rapit

Un mecanic auto german care statea in portbagajul unei masini, pentru a descoperi de ce autovehiculul face zgomot, a fost confundat cu un copil rapit, informeaza Der Spiegel.

Politistii germani care au organizat o operatiune de salvare a unui copil incuiat in portbagajul unei masini au fost surprinsi sa descopere un mecanic auto scund care incerca sa detecteze sursa zgomotului pe care il facea masina.

Politia din orasul Bremen a relatat ca o femeie a alertat autoritatile dupa ce a vazut pe fereastra un copil in portbagajul unei masini si pe sofer inchizand portbagajul si plecand la drum.

."O investigatie importanta si cautarea vinovatului au fost lansate imediat, iar soferul masinii a fost retinut", a explicat Politia intr-o declaratie.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Explicatia era simpla si logica: soferul era ingrijorat de niste zgomote inexplicabile care proveneau din portbagaj sau din apropierea acestuia. El a apelat la un mecanic, care se pare ca semana cu un copil, potrivit martorei, si care s-a bagat in portbagaj pentru a rezolva problema", au adaugat autoritatile.