Fostul primar al Constanței a scris într-un mail adresat lui Victor Ciutacu că va încerca să ceară azil politic, întrucât în România este persecutat de statul paralel. 

Radu Mazăre va avea însă parte de o ședere nu tocmai Inconfortabilă pe insula paradisiacă. Fostul edil deține acolo un complex hotelier de lux pe care l-a construit în anul 2016.

Prima vacanță pe care a avut-o în Madagascar, a fost în primăvara anului 2012, când era primar al Constanței. Declarându-se foarte entuziasmat de ce a găsit acolo, Radu Mazăre a decis să concesioneze un teren de la un trib, pe perioada a 99 de ani, pentru care a plătit 1 euro pe metrul pătrat, după cum se arată în declarația sa de avere. 

Aici, Radu Mazăre s-a decis – și a și reușit între timp- să ridice un complex hotelier.

„Investiţia o să fie de vreo 200 – 300.000 de euro, bungalouri plus utilităţi. Cei care fac sporturi din astea, cei care se duc până acolo, nu sunt foarte pretenţioşi. Merg pentru frumuseţea locurilor şi pentru vânt. O să fie aşa, cam la două, două stele şi jumătate. Mâna de lucru o să fie ieftină, aşa că nu o să coste mult“, spunea, în 2012, Radu Mazăre, potrivit Libertatea.ro.

Imaginile cu complexul hotelier de cinci stele nu mai are nevoie de nicio prezentare.

 

Te-ar putea interesa și: