Evenimentul Zilei > Actualitate > OFICIAL | Alex Maxim a semnat pe patru ani cu o echipă din Bundesliga. „În ceea ce mă priveşte, încrederea şi sentimentul că cineva are nevoie de mine joacă un rol important”
OFICIAL | Alex Maxim a semnat pe patru ani cu o echipă din Bundesliga. „În ceea ce mă priveşte, încrederea şi sentimentul că cineva are nevoie de mine joacă un rol important”

OFICIAL | Alex Maxim a semnat pe patru ani cu o echipă din Bundesliga. „În ceea ce mă priveşte, încrederea şi sentimentul că cineva are nevoie de mine joacă un rol important”

Deși a promovat recent cu Stuttgart în Bundesliga, Alexandru Maxim (26 de ani) i-a părăsit pe șvabi după patru ani.

Noua echipă a mijlocașului român este Mainz, pentru care internaționalul în vârstă de 26 de ani a parafat pe patru ani, și astfel, Maxim va juca din sezonul viitor pe prima scenă din Germania. Mainz a terminat pe locul 15, din 18, în Bundesliga.

presa din Germania a scris că Mainz ar fi plătit 3 milioane de euro, dar oficialii lui Stuttgart au anunţat în comunicatul oficial că suma de transfer rămâne secretă. 

„Am primit semnale pozitive din partea lui Rouven Schroder (directorul sportiv al clubului – n.r.) şi Sandro Schwarz (antrenorul echipei – n.r.) atunci când i-am întâlnit la finalul sezonului. Imediat, am avut un sentiment foarte bun. În ceea ce mă priveşte, încrederea şi sentimentul că cineva are nevoie de mine joacă un rol important. Exact asta a fost senzaţia pe care am avut-o aici, la Mainz. În plus, felul în care noul antrenor îşi doreşte să joace mi se potriveşte, ca un jucător de atac.

Am urmărit multe meciuri ale lui Mainz în ultimii ani şi abia aştept să experimentez atmosfera de pe Opel Arena. Voi merge la antrenamente cu mult entuziasm şi sunt încrezător că vom avea un sezon mai bun decât cel precedent. Abia aştept să îmbrac tricoul lui Mainz 05 şi sunt convins că am luat cea mai bună decizie posibilă”, a declarat Maxim, pentru site-ul oficial al noii sale echipe.