Mata Hari de România a făcut o nouă cucerire: Horia Tecău. Cum i-a picat tenismenul în mreje

Mata Hari de România a făcut o nouă cucerire: Horia Tecău. Cum i-a picat tenismenul în mreje

Cristina Bădănoiu, supranumită”Mata Hari de România” a făcut o nouă cucerire, potrivit informațiilor din spațiul public. Vineri seara, sexy bruneta, care acum e șef serviciu la impozite și taxe Sector 4 a marcat în stil mare. Aflată alături de alte două prietene la unul dintre localurile de lux din Capitală, Bădănoiu a pus ochii pe Horia Tecău.

După mai multe ocheade pe care cei doi și le-ar fi aruncat, în cele din urmă au plecat în aceiași mașină. Potrivit informațiilor cancan, Tecău ar fi coborât în același loc ca și Bădănoiu și ar fi rămas peste noapte.

Noua cucerire, prinsă în mreje

Cumva, nu ar fi de mirare având în vedere lista lungă a cuceririlor sexy-brunetei. Aceasta și-a făcut un renume în lumea mondenă a capitalei. Unul dintre cei care i-ar fi picat în mreje ar fi nimeni altul decât Adrian Mutu. Apoi lista continua cu Alin Petrache, fostul președinte al Comitetului Olimpic Român care de altfel a fost surprins și în imagini cu domnișoara.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nici Remus Truică nu ar fi scăpat de farmecele ei, iar mai apoi a fost și Amiran Dzanashvili, patron al cazinoului de la Mariott. Despre acesta, bruneta a avut ceva de comentat. Se pare că gruzinul ar fi cerut-o în căsătorie, cu inel despre care spunea că are diamante. Doar că după despărțire, când bruneta a vrut să-l vândă a descoperit că diamantele erau false.

Gabi Bădălău printre foștii amorezi

Printre cei care cu care s-a iubit Bădănoiu s-ar număra și Gabriel Oprea, care ar fi ajutat-o chiar să își cumpere un apartament, potrivit aceleiași surse. De altfel, se pare că cel mai tare a suferit soția fostului politician când a aflat de acest lucru. La numărătoare se adaugă nimeni altul decât Gabi Bădălău.

Acesta ar fi fost chiar filmat în casa brunetei, căreia îi ceruse să îl ascundă. Cert este că lista nu s-ar termina aici, printre cuceriri s-ar mai număra și Stelu de la ANRP, dar și Alin Boroi, Dani Oțil samd.