Adrian Thiess, om de faceri, mason, partener al Aneimaria Prodan în impresariatul jucătorilor, a făcut câteva dezvăluiri despre fotbalul românesc. Thiess a spus că există mai mulți politicieni care sunt proprietarii unor cluburi autohtone, iar serviciile secrete stau cu ochii pe fenomen. Omul de afaceri a avut următorul dialog la GSP Live, cu moderatorul Costin Ștucan:

„Știu că politicul și partea cealaltă au un rol foarte important în fotbal. E firesc cât timp fotbalul e cel mai urmărit. Sunt atâția oameni politici care dețin echipe de fotbal.

Reporter: În România?

Thiess: Dar unde?

Reporter: Cine?

Thiess: Mă întrebați pe mine… Oameni care au stat la baza preluării echipelor de fotbal. Nu mă refer la echipele primăriilor. V-am dat o întrebare, ghici ghicitoarea mea. Evident, că aici vor să aibă un control și băieții cu ochii albaștri. Fotbalul e un fenomen de masă. Cum să-l lași liber?!

Reporter: V-a surprins dezvăluirea lui Cornel Dinu legată de implicarea diferită a procurorilor în doua cazuri Valiza similare?

Thiess: Nu m-a surprins nimic.

Recent, Cornel Dinu a adevzăluit că a fost avertizat de George Maior (fost director al SRI), în 2008, înaintea partidei Dinamo – Steaua (scor 2-1) că meciul trebuie să se joace corect, pentru că mai mulți procurorii fuseseră mobilizați să opereze arestări, dacă „roș-albii” s-ar fi dat la o parte în fața rivalilor.

Te-ar putea interesa și: