Evenimentul Zilei > Actualitate > ESTE ȘTIREA ZILEI! O femeie va condimenta masa de Crăciun cu CENUȘA MAMEI SALE. GEST SCANDALOS
ESTE ȘTIREA ZILEI! O femeie va condimenta masa de Crăciun cu CENUȘA MAMEI SALE. GEST SCANDALOS

ESTE ȘTIREA ZILEI! O femeie va condimenta masa de Crăciun cu CENUȘA MAMEI SALE. GEST SCANDALOS

Gest scandalos în Marea Britanie. O femeie dorește să pună peste preparatele de pe masa de Crăciun...cenușa mamei sale. Femeia susține că în acest fel ar simți-o mai aproape și dorul nu ar mai fi atât de mare.

Uneori, pierderea unui om drag ne poate aduce leziuni psihice permanente. Dar ce ne facem atunci când ne aduce gesturi extreme și de neînțeles?

Debra Parsons vrea să condimenteze masa de Crăciun cu cenuşa mamei sale, pe care a pierdut-o în luna mai a acestui an. 
Femeia de 41 de ani spune că este primul Crăciun pe care îl petrece fără mama ei, iar dorul e prea puternic. Aşa că femeia a decis, potrivit Mirror, să condimenteze felurile de mâncare, inclusiv curcanul şi budinca, cu cenuşa femeii care a murit în urma unei infecţii respiratorii, relatează Știrile Pro Tv.

Debra spune că s-a confruntat timp îndelungat cu sentimentul de depresie și chiar a luptat pentru alungarea lui, dar dorul de mama sa a împins-o la o decizie bizară: să mănânce resturile incinerate ale femeii. „La început le ţineam într-o pungă sigilată, cu care dormeam în pat. Dar nu simţeam că e aproape de mine. Apoi am avut un impuls: am deschis punga, mi-am lins degetele şi le-am băgat înăuntru. Nici nu ştiam ce fac când am gustat cenuşa. Gustul m-a calmat pentru prima dată de la moartea mamei mele”.
Problema este că dorinţa de a mânca cenuşa mamei ei e din ce în ce mai puternică. Din cauza acestui lucru,  Debra a decis ca la masa de Crăciun să condimenteze toate preparatele cu acest condiment, „ca să o aibă aproape”. Și mai ciudat este faptul că logodnicul femeii a spus că îi susţine decizia. 

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: