Evenimentul Zilei > Monden > Mărturia halucinantă a unui ofițer SUA. OZN-urile au blocat zece rachete nucleare
Mărturia halucinantă a unui ofițer SUA. OZN-urile au blocat zece rachete nucleare

Mărturia halucinantă a unui ofițer SUA. OZN-urile au blocat zece rachete nucleare

Căpitanul Robert Salas, un fost ofițer american specializat in lansarea rachetelor nucleare, susține că,  în 1967, un OZN  a apărut  la baza forțelor aeriene Malmstrom din statul Montana. 

Salas spune că, din această cauză,  zece dintre rachetele nucleare americane Minuteman, pe care el avea datoria de a le supraveghea, s-au blocat- adică nu ar mai fi putut fi lansate chiar dacă s-ar fi dat ordin.

„Un obiect pulsant de formă de ovală”

„Vreau ca Forțele Aeriene și guvernul să și să spună că acesta este un fenomen real”, a declarat el.

Căpitanul Salas a mai afirmat că OZN-urile reprezintă o amenințare la adresa „securității naționale”.

Despre acest incident, reprezentanții serviciului de securitate militară au afirmat că s-au văzut lumini pe cer, iar  cinci minute mai târziu un „obiect pulsant de formă de ovală”  plutea deasupra bazei.

Experții de la bază au avut nevoie de  o zi pentru a repune armele in stare de funcționare. Nu au putut găsi niciun fel de probleme sau vreo explicație pentru defectarea bruscă.

OZN-urile si armele nucleare

„Probabil că, atunci când Statele Unite au detonat prima bombă atomică, această explozie  a trimis literalmente unde de șoc în spațiu. Au fost alertate alte civilizații că viața de pe Pământ a evoluat tehnologic până la punctul în care putea diviza atomul și dezlănțui puterea acestuia. Din acel moment, se pare că OZN-urile au început să apară în apropierea instalațiilor militare americane și în întreaga lume”,spune Gary Heseltine, vicepreședintele unei  organizații care cere Pentagonului să declasifice toate informațiile si imaginile referitoare la OZN-uri..

Se pare că există o legătură între OZN-uri și armele nucleare ale omenirii,  multe dintre imagini fiind surprinse în apropierea portavioanelor sau submarinelor cu propulsie nucleară.

Foștii oficiali ai apărării din SUA uu susținut, de asemenea, că există cazuri în care OZN-urile au invadat spațiul aerian din jurul bazelor nucleare secrete ale SUA.

„Cred că a fost pur și simplu un spectacol. Au vrut să ne trimită un mesaj în legatură cu aceste arme”.

Prima bombă nucleară din lume – care purta numele de cod Trinity – a fost detonată la 16 iulie 1945. Primul val major de OZN-urilor a fost observat la sfârșitul anilor 40 și în anii 50 scrie ziarul britanic The Sun.