Evenimentul ZileiActualitateAlarmă în întreaga lume! Putin a desfășurat rachetele nucleare. Sunt „cadoul” pentru Occident

Alarmă în întreaga lume! Putin a desfășurat rachetele nucleare. Sunt „cadoul” pentru Occident

Alarmă în întreaga lume! Putin a desfășurat rachetele nucleare. Sunt „cadoul” pentru Occident
Rachetele nucleare rusești au fost scoase din depozite, instalate pe lansatoarele mobile și direcționate către Occident. Sunt afirmațiile înspăimântătoare ale unui analist militar.

Vorbind la France24, analistul militar Pavel Felgenhauer a afirmat că președintele rus Vladimir Putin a desfășurat în teren armele nucleare și rachetele balistice intercontinentale „pentru o posibilă lansare împotriva SUA și aliaților săi”. Analistul militar a subliniat că situația a devenit acum gravă.


Rusia avertizează dur SUA. „Să stea departe de Crimeea și de coasta noastră. Riscul este foarte mare”


„Știrile terifiante vin în timp ce Rusia își intensifică prezența la granița ucraineană pe fondul amenințării unui război între cele două țări”, scriu jurnali;tii de la cotidianul britanic Daily Express.

„Descurajarea nucleară rusă are acum capacități sporite”

Expertul citat susține că Rusia ar fi dat un comunicat extrem de îngrijorător. „A existat, de asemenea, un anunț oficial că descurajarea nucleară rusă are acum capacități sporite. Și rachetele balistice intercontinentale mobile ale Rusiei au fost mutate din spațiul de stocare permanent pe teren”, susține Pavel Felgenhauer.


Scandalul de pomină în UE! Comisia Europeană plătește sume uriașe pe “consultanță”


Mai mult, analistul militar a avertizat că rușii au luat aceste măsuri pentru „o posibilă lansare împotriva Americii și a aliaților săi”.

Analistul militar a spus că există o îngrijorarea crescândă a comunității internaționale, pe măsură ce marile puteri occidentale decid ce trebuie să facă în ceea ce privește amenințarea iminentă a unui războiului total cu Federația Rusă.

Rusia și-a atins scopul

Felgenhauer a adăugat, de asemenea, că intimidările militare ale Rusiei și-au atins scopul de a provoca țări occidentale, inclusiv SUA.

„Astăzi Biden a sunat la Putin și acest lucru a fost interpretat la Moscova ca o victorie pentru Rusia, o dovadă că șantajul rus funcționează”, a concluzionat Felgenhauer.
Estimările occidentale sugerează că între 50.000 și 80.000 de soldați ruși sunt acum masați de-a lungul frontierei de est a Ucrainei și în Crimeea, pe care Rusia a anexat-o în 2014, notează Daily Express

 

O țară UE dă bani românilor care vin în vacanță. Măsuri disperate pentru salvarea turismului

.

 

 

 


Accesează: