Evenimentul Zilei > Actualitate > Martor la aterizarea elicopterului american: ”Am văzut cum începe să cadă. Aveam 8 oameni în mașină. Au căzut stâlpii peste noi”
Martor la aterizarea elicopterului american: ”Am văzut cum începe să cadă. Aveam 8 oameni în mașină. Au căzut stâlpii peste noi”

Martor la aterizarea elicopterului american: ”Am văzut cum începe să cadă. Aveam 8 oameni în mașină. Au căzut stâlpii peste noi”

Un elicopter militar a aterizat de urgenţă, joi, în Capitală, în Piaţa Charles de Gaulle, mai mulţi stâlpi fiind avariaţi. Aceștia au căzut pe mașinile peste mașinile care erau la acel moment în piață.

Elicopterul făcea un zbor de atrenament în vederea demonstrației ce urmează să aibă loc cu prilejul Zilei Aviației.

Unul dintre șoferii din trafic, martor la incident, a povestit ce s-a întâmplat.

”Mă duceam către muncă, către zona Snagov, și aveam undeva la 8 oameni în mașină. Mergând așa am văzut elicopterul în oglindă, show aviatic evident, și după am văzut cum începe să cadă unul din ce în ce mai jos. Și atunci am încercat să accelerez cât am putut.

Ideea e că unul a cam pierdut până a ajuns la cablurile de la stâlp și în momentul ăla când a luat cablurile au căzut stâlpii peste noi, mai e un domn cu Fordul, care a scăpat oarecum pentru că e duba mea mai înaltă. Mai mult de atat…. Ne-am speriat, îți dai seama. Suntem toți în regulă. Mă bucur că s-a întâmplat așa și că nu a mai luat altceva după el, mai mulți stâlpi sau eventual să cadă. Am văzut că s-a oprit fix pe plafon la Ford. Da, pe stâlpul lui de la Ford. Și la mine la fel, pe stâlpul din stânga. Amândoi am luat stâlpii. Bine că sunt mașinile rezistente. Aveam geamul spart toată partea de stânga, stâlpul de rezistență stânga, plafonul e luat. E destul de mult pe stânga acolo. Bine că nu a intrat nimic în mașină.

Era toată lumea agitată. Nu cred că a înțeles cineva ce s-a întâmplat până nu a văzut elicopterul cum coboară în rond. Îți dai seama, toata lumea panicată, speriată toată lumea.

A încercat să-l mai ridice un pic, dar nu a putut decât până la nivelul stâlpilor. Bine că nu a mai luat nimic după el. El, la nivelul cablurilor a reușit să îl țină până în rond. Nu a putut să îl ridice mai sus de atât. Era destul de jos”, a povestit șoferul pentru Digi24.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: