Marțea neagră pe șoselele de pe litoral

Marțea neagră pe șoselele de pe litoral

Un bărbat de 53 de ani a murit, două femei au fost rănite și nouă mașini au fost avariate în urma a două accidente de circulație produse pe litora, pe una dintre șosele, intrrarea în Constanța dinspre Hârșova fiind întreruptă mai multe de o oră.

Accidentul mortal a avut loc, la ora 8,20 când un bărbat de 53 de ani, inginer la Centrala Nucleară Cernavodă a condus autoturismul marca Skoda Fabia, pe DN 22C, în afara comunei Mircea Vodă, dinspre Constanţa către Cernavodă şi, într-o curbă la stânga, pe fondul  neadaptării vitezei la configuraţia drumului, a pierdut controlul direcţiei.

Conducătorul auto a pătruns, astfel, pe sensul opus, intrând în coliziune cu o autoutilitară condusă, regulamentar, de un bărbat de 46 ani. După impact, autoturismul a fost proiectat în afara părţii carosabile, șoferul decedând pe loc.

După numai 20 de minute, pe DN2A, la intrarea în Constanța dinspre Hârșova, a avut loc un accident în care au fost implicate șapte mașini. Potrivit Poliției,  o  șoferiță care circula dinspre Ovidiu spre Constanța, ajungând la km 204, din cauza nepăstrării unei distanţe de siguranţă, a intrat în coliziune faţă spate cu autoturismul condus de o femeie, în aceeaşi direcţie de mers. Alte cinci mașini care circulau în aceeași direcție de mers au intra una în alta. În urma carambolului, a rezultat rănirea ușoară a două femei. Intrarea în Constanța a fost îngreunată mai bine de o oră, circulația fiind deviate prin spatele unui depozit.

Ne puteți urmări și pe Google News