Evenimentul ZileiInternationalMarea CACEALMA: Marșul Femeilor împotriva lui Trump nu a fost SPONTAN, ci a fost PLANUL B după înfrângerea lui Clinton, FINANȚAT de George Soros

Marea CACEALMA: Marșul Femeilor împotriva lui Trump nu a fost SPONTAN, ci a fost PLANUL B după înfrângerea lui Clinton, FINANȚAT de George Soros

Marea CACEALMA: Marșul Femeilor împotriva lui Trump nu a fost SPONTAN, ci a fost PLANUL B după înfrângerea lui Clinton, FINANȚAT de George Soros
Marșul de după instalarea lui Trump este un semnal că Stânga americană nu acceptă rezultatul alegerilor prezidențiale și încearcă să le conteste prin manipularea Forței Străzii.

„Ceea ce americanii trebuie să înțeleagă este că există un efort organizat pentru a-l răsturna pe Donald Trump din postul său”, explica realizatorul de televiziune american Bill O’Reilly la Fox News, vorbind despre Marșul Femeilor, organizat de grupări de extremă stânga finanțate de Geroge Soros.

Potrivit unei cercetări realizate de institutul Media Research Center, Soros a plătit circa 90 de milioane de dolari la 50 de grupuri și asociații care au participat la marșul femeilor din weekendul trecut.

O’Reilly explică:

„Unii dintre organizatorii marșului au fost membri ai administrației care tocmai și-a încheiat mandatul, alții fac parte din echipele de campanie ale lui Hillary Clinton și Bernie Sanders. Nu a fost un protest spontan ci un spectacol politici studiat pentru discreditarea președintelui. Nu este nimic condamnabil să organizezi o manifestație pașnică, însă a lansa acuzații ridicole de fascism, rasism sau homofobie reprezintă un atac la adresa sistemului democratic care garantează libertatea de a manifesta.”

 

Site-ul Dreuz a dorit să verifice afirmațiile lui Bill O’Reilly și a descoperit următoarele:

Pagina de Facebook a Marșului Femeilor dovedește că decizia organizării acestuia a fost luată pe 9 noiembrie 2016, a doua zi după alegerile prezidențiale și ziua în care s-a anunțat victoria lui Trump.

Așadar, nici vorbă de spontaneitate: a fost o acțiune premeditată, gândită ca Plan B de către Stânga, după ce a pierdut partida la urne.

Iată ce scria pe Facebook una dintre organizatoare, Cassady Fendlay, pe 24 noiembrie:

„Acest marș asupra Washingtonului a început într-o manieră organică, asemenea unul val profund a doua zi după alegerile din 2016, când o bunică din Hawaii a propus unui grup de patruzeci de prietene să plece la Washington și să mărșăluiască (…) În acest spirit și în dorința de a face să progreseze egalitatea și drepturile omului, facem apel la oameni să se alăture acestui marș al femeilor asupra Washingtonului pe 21 ianuarie 2017.”

Ceea ce Fendlay și celelalte organizatoare au uitat să precizeze este, pe de o parte, că Soros a finanțat acțiunea cu 90 de milioane de dolari – potrivit New York Times și Fox News – și că, deși în aparență marșul a fost deschis tuturor și nu a avut culoare politică, în realitate nu toate femeile au fost binevenite: activistelor pro-viață, împotriva avorturilor, nu li s-a permis să se alăture marșului.

Printre asociațiile așa-zis nepartizane, participante la marș și plătite de George Soros se numără:

 • Planned Parenthood, care militează împotriva politicii lui Trump de limitare a avorturilor;
 • Consiliul de Apărarea Resurselor Naturale (Resource Defense Council), care se opune politicii de mediu a lui Trump;
 • Women’s March și Move.On.org, deschis pro-Clinton;
 • Rețeaua Națională de Acțiune (National Action Network), unul din directorii căreia a fost salutat de consiliera lui Obama, Valerie Jarrett ca „unul dintre liderii de mâine”;
 • Uniunea Americană a Libertăților Civice (Amecian Civil Liberties Union);
 • Centrul pentru drepturile constituționale;
 • Amnesty International;
 • Human Rights Watch, al cărei principal finanțator este Geroge Soros;
 • CAIR, Consiliul Relațiilor dintre America și Islam, care susține între altele organizația teroristă Hamas;
 • Centrul pentru drepturile săracilor din Sud, care l-a catalogat pe reformatorul musulman Maajid Nawaz drept „extremist anti-musulman”;
 • Asociația Arabo-Americană din New York, a cărei directoare, Linda Sarsour, a fost co-organizatoarea Marșului și are legătură cu Hamas, le îndeamnă pe femei să poarte vălul islamic și cere instituirea legii islamice Sharia în America.

Linda Sarsour, purtând vălul islamic

Bill O’Reilly conchide:

„Este limpede că extrema stângă nu îi va acorda nici un răgaz președintelui Trump și că va face tot ce îi stă în putință pentru a-l răsturna din funcție înainte de sfârșitul mandatului.”


Accesează: