Marius Manole, în pericol de moarte. Era să înghețe! Totul s-a tras de la o piesă în care juca dezbrăcat

Marius Manole, în pericol de moarte. Era să înghețe! Totul s-a tras de la o piesă în care juca dezbrăcat

Aflat într-un turneu internațional, îndrăgitul actor român, Marius Manole a suferit un șoc hipotermic, după o piesă de teatru pe care a jucat-o în Marea Britanie, la Birmingham.

Piesa de teatru ”Ce avem noi aici” s-a jucat cu casa închisă, sala de spectacol fiind arhiplină cu românii care locuiesc în zonă, și care au vrut să îl vadă jucând pe celebrul actor Marius Manole.

Regizoarea spectacolului, Lia Bugnar a scris că în sala de spectacol era un frig de ”crăpau pietrele”. Cu toate astea, publicul a fost unul de ”vis” și a reacționat la fiecare replică amuzantă rostită de actori. La final, a fost un ropot de aplauze.

Ne puteți urmări și pe Google News

Lia Bugnar a povestit și cum a intrat Marius Manole în șocul hipotermic.

„Eu aprind lumina și urma scenă aia în care Maria și Marius vorbesc în pat, scenă ușoară, pentru că tot ce au de făcut este să stea cuminți și să spună replicile mele comice. Doar că Marius tremură ca varga. Îi clănțănea barbă îngrozitor și vorbele clănțăninde se rostogoleau în sală sub privirile speriate ale Pisicii. Pentru că englezii ăștia cred diferit despre căldură. Ei cred că frigul de crapă pietrele e tot o variantă a căldurii. Varianta pe care ne-au oferit-o pe scenă și în culise”, a povestit Lia Bugnar.

Marius Manole a jucat dezbrăcat

Rolul pe care Marius Manole a trebuit să îl facă în piesa ”Ce avem noi aici”, a presupus ca acesta să fie mai mult dezbrăcat de la brâu în sus.

Cum în sală era foarte frig, actorul a suferit un șoc hipotermic, dar a reușit să ducă piesa la final, iar mai apoi să se învelească cu mai multe pături.

„Se zice că în scenă nu simți boala, frigul, căldură, că îți trec toate de la adrenalină. Doar că Marius era ud după dansul ăla de parcă ieșise de sub dus. Pisica l-a simțit și l-a acoperit efectiv cu corpul ei pe întuneric. Degeaba. Șoarecele intrase în șoc hipotermic de la frig, transpirație, foame (că vrea trup de zeu) și mai ales oboseală. Crunt e că spectatorii râdeau în continuare. Cu cât tremura Șoarecele mai tare, cu atât râdeau ei mai rău. Carmen nu mai nimerea replicile. Se uita la Marius și la fiecare cuvânt era pe punctul de a-l lua în brațe și a-l scoate de pe scenă. Maria plânge oricum de felu’ ei, acum i se înnodau lacrimile la barbă. Eu nu mai nimeream luminile de nicio culoare”, a mai scris Lia Bugnar.

Actorul se simte bine

La plecare de la Birmingham spre Londra, actorul a fost protejat cu mai multe pături termice. De altfel, voia bună și dispoziția i-a revenit rapid, drept pentru care Marius Manole a postat pe facebook un mesaj, despre ultima etapă a turneului din Marea Britanie.

”În tren. De la Birmingham spre Londra. Ne ateaptă două spectacole și unul cu Ian McKellen. Patru spectacole în Anglia, sold out. Multumim!”, a scris Marius.