Evenimentul Zilei > Actualitate > Anunț dezastruos pentru familia Iorgulescu. Medicii italieni au aruncat bomba
Anunț dezastruos pentru familia Iorgulescu. Medicii italieni au aruncat bomba

Anunț dezastruos pentru familia Iorgulescu. Medicii italieni au aruncat bomba

Care este starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu? Un apropiat dezvăluie că rinichii băiatului au cedat, iar medicii au schimbat imediat tratamentul.

Medicii italieni depun eforturi uriașe pentru tratarea lui Mario Iorgulescu, care a fost transferat la Clinica San Raffaele din Milano în urmă cu 18 zile. Un apropiat al familiei a făcut dezvăluiri despre evoluția stării de sănătate a fiului Ligii Profesioniste de Fotbal.

Mărturisirile oferite sub protecția anonimatului vin după ce rinichii tânărului de 24 de ani au cedat, iar doctorii l-au trecut imediat pe dializă.

O persoană din anturajul lui Gino Iorgulescu a declarat că băiatul lui răspunde foarte bine tratamentului pe care îl urmează sub stricta observație a medicilor din clinica privată din Italia. Mai mult, problemele pe care Mario Iorgulescu le avea cu rinichiii s-au remediat și, din fericire, au început să dispară și durerile.

„Problemele pe care Mario le avea cu rinichii s-au remediat. Faptul că a fost hidratat aproape în permaneță cu perfuzii și a putut încet-încet să se și miște l-a ajutat ca zona renală să se remedieze și durerile să dispară”, a declarat un apropiat al familiei Gino Iorgulescu pentru wowbiz.ro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.