Medicii italieni depun eforturi uriașe pentru tratarea lui Mario Iorgulescu, care a fost transferat la Clinica San Raffaele din Milano în urmă cu 18 zile. Un apropiat al familiei a făcut dezvăluiri despre evoluția stării de sănătate a fiului Ligii Profesioniste de Fotbal.

Mărturisirile oferite sub protecția anonimatului vin după ce rinichii tânărului de 24 de ani au cedat, iar doctorii l-au trecut imediat pe dializă.

O persoană din anturajul lui Gino Iorgulescu a declarat că băiatul lui răspunde foarte bine tratamentului pe care îl urmează sub stricta observație a medicilor din clinica privată din Italia. Mai mult, problemele pe care Mario Iorgulescu le avea cu rinichiii s-au remediat și, din fericire, au început să dispară și durerile.

„Problemele pe care Mario le avea cu rinichii s-au remediat. Faptul că a fost hidratat aproape în permaneță cu perfuzii și a putut încet-încet să se și miște l-a ajutat ca zona renală să se remedieze și durerile să dispară”, a declarat un apropiat al familiei Gino Iorgulescu pentru wowbiz.ro.