Accidentul în care a fost implicat recent fiul lui Gino Iorgulescu, care conducea cu o viteză de 240 km/h, nu i-a susprins deloc pe cei care au ajuns vara aceasta pe lacul Snagov. Mario, în vârstă de 24 de ani, a fost văzut de mai multe ori vara aceasta gonind cu un skijet scump și fiind de mai multe ori la un pas să producă accidente.

Mario s-a dat toată vara cu skijetul pe Snagov. Cei de aici se obișnuiseră cu el, știau că merge foarte tare și încercau să-l evite atunci când îl vedeau. Noi nu am avut norocul ăsta și am fost la un pas să facem accident. Problema nu era doar că mergea tare, ci făcea și valuri care erau periculoase dacă nu aveai o ambarcațiune puternică. Au fost probleme în trecut și cu cei de la canotaj care se răsturnau din cauza vitezomanilor, potrivit unei surse.

În 2016, autoritățile au încercat să interzică skijeturile pe Snagov și să limiteze viteza șalupelor la 20 km/h. S-a reușit acest lucru, însă, numai pe anumite porțiuni ale lacului. Și în prezent, tinerii fac curse ilegale cu bărcile puternice. Aceștia sunt amendați, însă amenzile sunt contestate și anulate în instanță pe motiv că nu există semne care să restricționeze viteza pe lac.