Evenimentul Zilei > Actualitate > RĂZBOIUL DIVELOR: „ZÂNA” VS. DIVA de la Monaco. S-au aruncat VORBE GRELE. Andreea Marin REACȚIONEAZĂ. „Ce mai poate fi de spus”
RĂZBOIUL DIVELOR: „ZÂNA” VS. DIVA de la Monaco. S-au aruncat VORBE GRELE. Andreea Marin REACȚIONEAZĂ. „Ce mai poate fi de spus”

RĂZBOIUL DIVELOR: „ZÂNA” VS. DIVA de la Monaco. S-au aruncat VORBE GRELE. Andreea Marin REACȚIONEAZĂ. „Ce mai poate fi de spus”

Mihaela Rădulescu a fost interceptată de DNA în dosarul fostului ei soţ şi surprinsă astfel în timp ce o jignea pe Andreea Marin. Reacţia Andreei Marin la jignirile Mihaelei Rădulescu. Mihaela a fost interceptată într-un dosar al fostului ei soţ, omul de afaceri Ilan Schwartzenberg, pe data de 21 mai 2012, ziua în care a dispărut Codruţ Marta – şef de cabinet al fostului preşedinte ANAF Sorin Blejnar şi un nume vehiculat în mai multe dosare de evaziune fiscală.

Stenogramele au fost făcute publice de postul România TV. În respectivele interceptări DNA, „diva de la Monaco“ o jigneşte pe „zâna“ Andreea Marin, numind-o „vită“.  În aceeaşi convorbire telefonică, prezentatoarea îşi exprimă nemulţumirea faţă de „inegalitatea“ dintre ele pornind de la faptul că Andreea Marin are un promo mai reuşit decât al ei. În anul 2012, Mihaela Rădulescu a prezentat la Realitatea TV emisiunea de infotainement „Alegerile Mihaelei“, în timp ce Andreea Marin realiza la acelaşi post emisiunea „Trezeşte România“.

Prezentatoarea de televiziune Andreea Marin a comentat interceptările DNA în care este jignită de colega ei de breaslă Mihaela Rădulescu.Andreea Marin a subliniat că ea şi Mihaela Rădulescu au caractere diferite şi a subliniat că nu o afectează în niciun fel afirmaţiile ieşite la iveală.

„Ce mai poate fi spus… Evident, avem caractere diferite. Probabil a avut o zi grea… Are dreptul la prezumţia de nevinovăţie“, a declarat vedeta, potrivit Adevarul.

Stenogramele DNA care o dau de gol pe Mihaela Rădulescu

În rândurile de mai joi, puteți citi conversația integrală pe care Mihaela Rădulescu a purtat-o cu fostul partener de viață spre sfârșitul lunii mai a anului 2012. De asemenea, vă reamintim că ea și Andreea Marin au colaborat în urmă cu doi ani la emisiunea “Uite cine dasează”, unde nu ratat nicio clipă “să se înțepe”.

Mihaela Rădulescu: … că eu am puţine motive să mă enervez… şi cu emisiunea de la Realitatea. Singurul motiv, unicul, pentru care îmi sare ţandăra este inegalitatea dintre mine şi vita aia de Marin. Asta are un promo pe post care, eu totuşi cunoscând această meserie, costă nişte zeci de mii de euro. Eu am avut un promo de doi lei reali pe hârtie, cu camere…

Emilian: O să…

Mihaela Rădulescu: Promo meu e filmat cu aparate foto pentru că mi-au spus băieţii că n-au camere… (înjură)

Emilian: Pot să te opresc o secundă să o luăm încet? Alo?

Mihaela Rădulescu: Nu, nu poţi să mă opreşti! Lasă-mă să spun problema!

Emilian: Ascultă-mă! Ascultă-mă!

Mihaela Rădulescu: Sunt nişte mii de euro aruncaţi pe un promo la Marin, mie îmi fac să-mi verse stomacul când mă gândesc că eu n-am avut un promo nici măcar decent…

Emilian: Mă asculţi o secundă? Ascultă-mă! Pot să te opresc o secundă? Două lucruri importante. Îţi fac ce promo vrei tu. Am o singură rugăminte. Du-te, vorbeşte cu ei… îţi spune că nu există, eu îţi fac să existe, doar ocupă-te tu şi fă-l după capul tău şi cum vrei tu şi eu mă ocup să ai tot ce vrei. Doi: madam Marin, pentru tine să ştii, s-a ocupat să-şi facă promo.

Mihaela Rădulescu: Pentru că asta trăieşte aici. Nu şi l-a făcut ea. I l-a făcut o agenţie.

Mihaela Rădulescu: Agenţia costă dublu. Deci eu am aflat…

Emilian: Atenţie! Aici vreau să-ţi spun…

Mihaela Rădulescu: Nu! Eu vorbesc acum şi mă asculţi! Ea nu are, de când mă ştiu eu…

Emilian: Nu-mi place cum ţipi la mine. Deci eu sunt calm şi vorbesc cu tine. Nu-mi place dacă…

Mihaela Rădulescu: N-are nicio idee. Ea… Ascultă-mă! Nu-mi spune mie că Marin a făcut. Marin s-a dus şi a dat o căruţă de bani, pentru că avea căruţa de bani…

Emilian: Da, dar pe capul ei, pe buzunarul ei. Eu nu plătesc promouri, n-am vreo treabă. Înţelege acest mic detaliu. Deci dacă vrei opinia mea şi dacă vrei să te amuzi… dar nu mai comenta cu alţii şi învaţă: orice comentariu despre ea cu alţii, te poziţionează ca una care te deranjează şi suferi din cauza ei. Tu ignor-o total. Păi…

Mihaela Rădulescu: Eu mă… pe fata asta şi mă ştiu sigur de o mie de ori arătând mai bine, mai deşteaptă şi mai mişto ca fata asta. Mă doare în… de fata asta. Nu vreau însă să se vadă, strict profesional vorbind, inegalitatea dintre ce facem noi acolo. Deci ea are un super promo, un super profi făcut de agenţie, făcut pe peliculă de film, cu regizor. Am aflat. Ştiu exact cine l-a făcut şi cât costă un astfel de promo, iar eu am un promo filmat cu aparat foto pentru că echipa din Realitatea mi-a zis: „Bă, ne pare rău, azi nu avem camere profi cu noi şi filmăm cu aparatul“. Am crezut că mor.

Emilian: Am o rugăminte, dacă se poate, că-mi crapă capul. Mai mult decât ţi-am spus, nu am ce-ţi spune. Ocupă-te! Fă-ţi ce promo vrei tu. Eu îţi asigur tot ce ai nevoie, ca la emisiune. Dar ocupă-te. Eşti aici săptămâna asta, fă-ţi frumos să fie în regulă. Hai să ne ocupăm.

Mihaela Rădulescu: Îhî. Am înţeles.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.