Evenimentul Zilei > Politica > Marian Vanghelie şi-a anunţat oficial candidatura pentru Primăria Sectorului 5
Marian Vanghelie şi-a anunţat oficial candidatura pentru Primăria Sectorului 5

Marian Vanghelie şi-a anunţat oficial candidatura pentru Primăria Sectorului 5

Marian Vanghelie şi-a depus oficial candidature pentru Primăria Sectorului 5. Candidatul Partidului Dreptății Sociale este încrezător în reuşita sa, argumentând că cetăţenii vor fi cu siguranţă de partea sa.

Marian Vanghelie şi-a anunţat candidatura pentru Primăria Sectorului 5 chiar în ultima zi de înscrieri. Conform declaraţiilor oferite pentru B1 TV, el s-a decis să-şi depună candidatura pentru a demonstra că locuitorilor din acest sector sunt de partea sa, indiferent de ceea ce susţin unii adversari politici.

”M-am decis să candidez pentru că așa e normal într-o țară democratică, pentru că majoritatea trebuie să învingă. Vreau să mă conving dacă majoritatea care m-a susținut până acum vine și la vot. Am avut multe întâlniri și discuții și toată lumea m-a sfătuit ca, indiferent de situație, trebuie să candidez pentru că voi obține un scor mare.

Cred că voi câștiga din primul tur. Voi obține 50% plus un vot cum se spune, ca să arăt că majoritatea e de partea mea și nu e cum s-a încercat și se înceracă să se spună. Pe mine mă interează să demonstrez că majoritatea puternică e alături de mine și de ce am făcut vreme de 15 ani”, a declarat Vanghelie pentru B1 TV.

Acesta a mai menţionat că va candida din partea Partidului Dreptății Sociale, o formațiune politică nouă pe care o şi conduce.