Evenimentul Zilei > Politica > Sfârșitul politic al lui Ponta este aproape. Un om politic dezvăluie dovezile de necontestat împotriva fostului premier: „Sunt stăpân pe ce spun!”
Sfârșitul politic al lui Ponta este aproape. Un om politic dezvăluie dovezile de necontestat împotriva fostului premier: „Sunt stăpân pe ce spun!”

Sfârșitul politic al lui Ponta este aproape. Un om politic dezvăluie dovezile de necontestat împotriva fostului premier: „Sunt stăpân pe ce spun!”

Fondatorul Partidului Social Democrat Independent, Marian Vanghelie, a prezentat câteva mail-uri prin care demonstrează că Victor Ponta primea bani de la oamenii de afaceri.

Marian Vanghelie a declarat că Victor Ponta lua bani de la oamenii de afaceri pentru diverse favoruri. Pentru a-și susține acuzațiile, acesta a prezentat câteva mail-uri care se regăsesc în dosarul Murfatlar, dosar în care este implicat și fostul premier.

„Victor Ponta, în fosta sa calitate de prim-ministru, le lua banii oamenilor de afaceri. Sunt stăpân pe ceea ce spun. Victor Viorel Ponta a luat o sumă foarte mare de la un om de afaceri. Dacă dânsul vrea sau nu să declare, este problema dânsului.”, a declarat Marian Vanghelie la Antena 3.

Jurnaliștii postului de televiziune l-au contactat pe Victor Ponta pentru a-i oferi un răspuns lui Marian Vanghelie, dar liderul Pro România nu a dorit să intre în direct și a spus: 

„Să fie sănătos domnul Vanghelie!”, a afirmat Cătălinei Porumboiu, prezentatoarea postului TV.

„Și eu îi transmit la fel. Sunt sănătos. Am venit din arest. Sunt pregătit în continuare să mă bat. Chiar dacă nu mai sunt în PSD și m-a dat el afară, am reușit să fac un alt partid. Dacă vă aduceți aminte, domnul Blejnar a spus de Victor Ponta că lua niște bani de la anumite companii. Victor Viorel Ponta avea un dialog direct cu ei. 

Vorbea cu ei pe telefon, pe mail. Am dovezi din dosarul celor pe care, după ce el le-a luat banii și a venit la putere, i-a arestat. Am mail-ul la mine. E mail-ul din dosarul Murfatlar. În cadrul dosarului, sunt contracte care i s-au dat lui Victor Viorel Ponta. Acest mail este trimis de Victor Ponta unui patron de la Murfatlar în care acest patron i-a dat acești bani. Vă arăt mail-ul. Este trimis după adresa de mail a domnului Victor Ponta. A trimis un mail prin care a trimis o sponsorizare pentru o cursă de mașini.”, a adăugat Vanghelie.